Karty

piatok 1. februára 2013

Zázrak na čierne bodky


Neem mask (Himalaya herbals) je čistiaca maska na tvár z nimbovníka a kurkumy. Reguluje mastnotu. Čistí póry. Sťahuje rozšírené póry. Odstraňuje čierne bodky. Pleť zjemňuje a osviežuje. Kúpila som ju v DM za 3,59€ (objem balenia 75ml). V aktuálnom letáku som však čítala, že bude od 13. februára o euro zlacnená. Maska má tmavozeleno-bahennú farbu a zemitú vôňu. Má sa naniesť na 10-15 minút a potom odstrániť mokrou špongiou. Po zaschnutí zbledne a stvrdne - tak, že ak pohnete tvárou, popraskáte masku. Čo je však najdôležitejšie - ono to funguje! Už počas schnutia vidno, že to s tými pórmi niečo robí. Po zmytí vidíte výsledok. Čistejšie a stiahnutejšie póry. Nepôsobí to úplne dokonale, ale výsledok je rozhodne viditeľný. Efekt sa znásobí v prípade, že si najprv póry mechanicky vyčistíte. Maska má aj peelingový efekt. Nevýhodu vidím v trošku ťažšom odstraňovaní - chvíľu to trvá kým to dáte dole. Keď maska uschne, drží totiž ako pribitá. Musím však poznamenať, že ju oplachujem klasickým spôsobom, nie špongiou ako je odporúčané na obale. Taktiež sa maske dá vyčítať fakt, že obsahuje parabény. A asi ich tam bude hodne, keďže má dátum spotreby až do roku 2015. Vďaka nadpriemerným účinkom ju však rozhodne odporúčam.

Neem mask po zaschnutí na pokožke

11 komentárov:

  1. Tohle je moje tajná zbraň, jsem ráda, že i tobě vyhovuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja neviem, prečo všetci píšu, ako hrozne sa odstraňuje :D v pohode ju zmyjem krúživými pohybmi, nehovorím, že jedným ťahom, ale nie je to taká katastrofa, aby som to musela spomínať ako nejaké mínus tejto masky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie je to katastrofa, len to ide ocosi tazsie ako v pripade inych masiek. ja spomeniem vzdy vsetko co si vsimnem :)

      Odstrániť
  3. parabeny? som ymslela, ze je to bio kozmetika. aspon v dmku sa predava ako bio

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď to, že sa tvári celkom Bio, ale dosť produktov parabény naozaj obsahuje:/

      Odstrániť
  4. áno, túto mám aj ja a tiež sa na ňu chystám napísať pár milých slov, pretože za tú cenu je naozaj dokonalá!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mne to pripomina tu od Queen Helene, brala by som aj fotku porov pred a po:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tuhle masku jsem viděla v tescu za 75Kč :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. díky za typ :) zkusííím :)

    Jinak Tě zvu k sobě: http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Včera jsem si ji pořídila, tak jsem zvědavá, jestli je lepší než Freeman. Všechny masky si stahuju houbou na mytí obličeje (tuším dvě v balení za 30,-) a jde to "samo".

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ideální je pořídit si malé ručníky (tuším do 30,- Kč v Ikea třeba), namočit ho do teplé vody a tím umýt masku, zároveň se obliečej pěkně napaří a je připravený na nanesení krému. :) Jinak používám mořskou houbu.

    OdpovedaťOdstrániť