Karty

streda 22. decembra 2010

Štiepanie nechtov

Tento problém ma trápi už roky. Moje nechty nenarastú viac ako malinký kúsok a následne sa rozštiepia. Tým myslím, že sa oddeľujú vrchné vrstvy od spodných. Vraj je to nedostatok nejakých vitamínov, no neviem akých. Skúšala som aj nejaké výživové doplnky, ale nepomáhalo to. Skúšala som si nelakovať nechty, taktiež nepomáhalo. Používala som všelijaké laky proti štiepaniu nechtov, dokonca aj z tých drahších, ale žiaden efekt. Až na jeden. Kamarátka mi povedela o "spevňovači nechtov" od Jolie France. Nikdy predtým som o tej značke nepočula. No musím povedať, že je to jediná vec, ktorá skutočne funguje. Pokiaľ touto vecou poctivo lakujem nechty, pozorujem zlepšenie o 90 %.


Tento priesvitný lak sa bohužiaľ veľmi rýchlo zošúpe, ale keď ho použijete ako base coat, je to o niečo lepšie.
A čo vaše nechty? Máte ich od prírody tak tvrdé, že nimi môžete bez problémov škrípať po tabuli, alebo poznáte nejakú dobrú radu na tento problém? Teším sa na vaše komentáre :)

9 komentárov:

  1. ja našťastie štiepením nechtov netrpím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mívám období, kdy se mi takto štípou nehty. Naposledy mi na to pomohl Biosil Plus v tabletách (až po měsíci a něco braní) a změna tvaru nehtů, začala jsem pilovat do kulata místo do hranata jako předtím. Ale podle mně je to spíš díky tomu doplňku stravy.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj mne sa štiepia.... radu ti asi nedám, sama používam len laky na spevnenie, vyživovanie atď... bola však doba, keď mi naozaj pomohli a nechty sa mi nelámali... teraz sa lámu :( :D hlavne na palcoch.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mne sa lamu, lamali a lamat budu ... :) som s tym zmierena :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prosím ťa, kde si ten lak kúpila?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. v jednej lokalnej drogerii, mavaju ho malokde

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento lak som akurát včera videla v drogerii...nabuduce si ho kupim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. na tenhle problém je nejlepší P-shine, je to na bázi vmasírování včelího vosku, který nehty tak posílí, že si budeš za chvíli muset koupit nůžky jak rychle porostou :D Já měla nehty jako papír, třepily se mi dokonce od půlky nehtu a na třikrát, tohle mi neskutečně pomohlo, doporučuju

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiez tento spevnovac používám cca 10 rokov, a som nadmieru spokojna...nic sa mu nevyrovna.fakt je najlepsi. Kde si ho nedávám, tak mam otrasne nechty...vyskusajte baby a budete prekvapeneee

    OdpovedaťOdstrániť