Karty

sobota 28. mája 2011

Telové maslo

Už dávnejšie, som chcela vyskúšať telové maslo. Videla som niektoré v Body Shope a Body Basics a nádherne voňali, lenže sú na mňa príliš drahé. V DM drogérii majú od značky Balea dva druhy - s citrónovou vôňou a s mangovou. Citrónová ma príliš neoslovila a tak som uvažovala nad tou mangovou. Lenže po preštudovaní obalu som zistila, že to obsahuje trblietky a tie ja totálne neznášam v akejkoľvek podobe (laky, rúže, hocičo), pretože oni sú potom všade a nedá sa to odstrániť. A potom som našla jeden vyhovujúci v rade Alverde.






                                                                           Obsahuje olej s makadamových orechov (môj naobľubenejší druh orechov) a bambucké maslo. Svojou konzistenciou mi plne vyhovuje. Pokožku hydratuje, ostáva jemná a veľmi rýchlo sa vstrebe.  Je výborné ako prevencia proti tvrdej koži na chodidlách. Celkom mi však nevyhovuje jeho vôňa. Vonia totiž ako lékorica/sladké drievko. Skrátka ako tie čierne pelendreky. Vôňa je síce jemná, tak to nie je až taká katastrofa, ale... škoda, že iný druh sa na Slovensku nepredáva.

A čo vy? Používate telové maslá, alebo uprednostňujete niečo iné. Napíšte do komentárov.

4 komentáre:

  1. mne sa stiepili nechty, ked som pouzivala vyslovene pripravky na to urcene, kupila si ich mama a ja ze ich dominiem, po vysadeni a pouzivani priehladneho Sally Hansen su opat v pohode

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Toto maslo podla mna nevonia ako pelendrek... mne vonia skor sladko ako nejaky orieskovy zakusok :) ta vona sa mi paci.
    Teraz pouzivam to citronove maslo Balea. Normalne citrony neznasam a citrusove vone nevyhladavam, ale myslim ze vonia pekne, celkom jemne a nie ako citronovy osviezovac na WC :) Trblietky nema a zlozenie ma este lepsie ako to maslo Alverde, v ingredianciach je shea butter hned na druhom mieste za vodou. Myslim, ze Balea ma okrem manga a citronu este aj maslo "kakao", ale nie vzdy ho mavaju.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. toto telové maslo som mala, ale len jeho miniverziu a spokojnosť, vôňa sa mi páčila

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja mam toto maslo kokosove, ale je s trlietkami, ale len takymi jemnymi, nezostava to nikde a na leto je to fajn :) ale vonou mi najviac vyhovovalo kakaove, ale to som si kupila v Rakusku, u nas ho nemaju :(

    OdpovedaťOdstrániť