Karty

nedeľa 28. augusta 2011

Rozhodne nekupujte

 V snahe ušetriť som si kúpila v Kauflande tieto žiletky. Stáli 0,79 € a v balení sa nachádza 10 kusov.




Sú však extrémne nekvalitné. Tupé ako po 25 použití. Taktiež  keď som chcela na jednej z nich dať dole ten ochranný kryt, odlomila sa celá hlavica. Aké žiletky používate vy? Viete poradiť niečo kvalitné a s primeranou cenou?

9 komentárov:

  1. ja som sa toto leto naštvala a kúpila som si wilkinsony, 4 ks v balení, konkrétne Xtreme 3 beauty za nejakých 2,80€.. a poviem ti, že jednu žiletku používam už takmer mesiac a stále je ako nová!! zvlhčovací pásik je ešte celý, ako nepoužitý, žiletky sú len o minimum otupené.. takže sa to určite oplatí ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. žiletky sú jedna z vecí, na ktorých nikdy nešetrím,... kvôli tomu, že mám citlivú pokožku... takže tiež sa spolieham skôr na wilkinson, tá značka mi vyhovuje... a teraz som si zaobstaral nový holiaci strojček, tak uvidíme... možno bude po probléme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no ja som otcovi na navstevu kupila tiez nejake kaufland. a chudak si radsej vzal moje z DM co mam na nohy, lebo tak krvacal. Smejdy su to

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aha a ja mám teraz Balea summertime (obrazky v tomto blogu - http://cocovenere.de/?p=173). pomer ceny - výkon je výborný, vydržia celkom dlho ostré a majú dobrý grif do ruky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja pouzivam tiez Xtreme 3 beauty od wilkinsonu a fakt su super a dlho predlho vydrzia ostre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podla mňa je najlepší epilátor lebo keď si zoberieš koľko vrážaš do kvalitných žiletiek a peny na holenie a koľko vody pritom minieš a ešte k tomu sa musíš holiť dobre že nie každý deň aby si mala pekne hladkú pokožku...ale určite najlepšie žiletky čo som mala sú tie z reklamy s JL.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fakt najlepsie su wilkinsony a na to, kolko vydrzia, ich cena vobec nie je vysoka. kata

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ja myslím že najlepšie sú aj tak chlapské od gilette, zatiaľ sa mi najviac osvedčili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja mam tiez od wilkinsonu, konkretne http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/7/5/9/4/759495.jpg, minule leto boli dokonca v tescu v zlave panske 15 kusove megabalenie za nejakych 3,50 a lisia sa od tych danskych akurat farbou. su super, daju sa pekne vyplachnut, nezachytia sa vam do nich ani dlhsie chlpky a fakt vydrzia. a este z nich dost vela mam. a na imtimne partie pouzivam wilkinson lady protector. oboje uz dlhe roky, konecne nemam skrabance ani ziadne neprijemnosti.

    OdpovedaťOdstrániť