Karty

streda 12. októbra 2011

Essence nail fashion sticker

Vždy som chcela mať strieborné nechty. Ale dokonale zrkadlové. A nikdy som nemohla nájsť taký lak. A potom som dostala toto - nálepky na nechty.



Zaujímavý je počet - tých nálepiek je tam 14. Inak ak si myslíte, že aplikácia je jednoduchá, ste na omyle. Nalepiť ich mi trvalo asi 40 minút a bola to dosť fuška. Tie nálepky sa totiž po krajoch stále krčili a nevyzeralo to dobre, napriek tomu, že som ich skúšala nahriať ako radili vo videách na YouTube.



Nakoniec sa mi to však podarilo nejak ako-tak popritláčať a zalakovať priesvitným lakom. A všetci boli  mojimi nechtami uchvátení, každý sa pýtal čo to je a kždému sa to páčilo. U nás majú tieto Essence nálepky len v druhom stojane, ale tieto strieborné som veru nevidela, tak sa obávam, že ich nedostať.


Na obale je napísané, že vydržia 5 dní, no mne sa už na druhý deň, začali vpredu odliepať (Bouldering k tomu celkom dopomohol). Nejak som to opravila priesvitným lakom, ale vidím, že dlho to už nevydrží. Čo je škoda, lebo je to táák pekné :)

12 komentárov:

  1. Takovéhle efektové laky se prodávají, akorát ne v ČR. Na Slovensku nevím, ale řekla bych, že je to Německo-dál záležitost.
    Sluší ti, ale myslím, že není nad klasické lakování.
    Navíc obdivuju ty nervy při aplikaci. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podľa mňa ten počet nie je zaujímavý. jednoducho rátajú s tým, že niekto má širšie a niekto užšie nechty, tak by nesadla každému jedna veľkosť. mne sa tieto nálepky veľmi páčia, ale trpezlivosť by som s nimi určite nemala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som na to kukala aj v Sephore, len na jednom blogu som pocula, ze si na to treeba trosku aj zvyknut, predsa len je to taka folia nie klasicky lak, a prebytok sa tusik odpilnikuje,tak som si povedala, ze asi by mi to dlho na nechtoch nevydrzalo..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. evie: ja som mala len chvilu po aplikacii taky zvlastny pocit a la musim si davat pozor na nechty, ale potom - hlavne po pretreti prievitnym lakom sa pocit od nalakovanych nechtov nijak nelisi. a ano, zbytok sa pilnikuje, najlepsie to ide kovovym pilnikom

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau, nádhernéé, zajtra sa akurát chystám na nákup tak možno siahnem aj po nich :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skús na trendylady.sk kuknúť, nerobím im promo len som si prednedávnom objednávala od nich tieto fóliové laky a majú celkom pekné a zaujímavé vzory. Alebo Sally Hansen, ale toho neviem u nás v ZA zohnať:/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. @ Anonymný: ta stranka mi nefunguje, nasla som vsak http://www.trendylady.eu/, to si mala asi na mysli. dakujem za tip. od Sally Hansen sa toho na SR predava velmi malo, nejake veci vsak mavaju v DM drogeriach

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Bella,
    Tento článok je úžasný!!! Nemohla som to prestať čítať! Milujem tvoj blog! Musíš byť inšpiráciou snáď pre každého. Podľa toho čo tu píšeš ti odhadujem tak okolo 35 až 40 pretože ťa vnímam ako naozaj skúsenú ženu ktorá si už prešla každým kozmetickým peklom. Ďakujeme, že nám tridsiatničkám poradíš takéto špecialitky! Páči sa mi hlavne ten efekt toho krčenia pretože to dodá nechtom tú pravú noblesu!! Si mi skutočne inšpiráciou! Ešte aj mojej najmladšej dcére sa to páči!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nazdaaaar BELLAA! Mam 15 rokov. Za tyzden idem s frajerom prvy krat skusat analny sex. Mozes mi prosim poradit ako dosiahnem ten drsny efekt na nechtoch? Skusala som alobal, ale strasne sa trha. Nakoniec sa mi to nejak podarilo, ale povrch bol extremne hladky. ako prosim mozem dosiahnut rfekt pokrceneho alobalu prosiiiiiim? Za odmenu ti poslem nejake dalsie vzorky. mocdakujem za radu.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Bella, idem si prečítať ďalšie tvoje články a ozvem sa. Úžasné!!! Ozvem sa! Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  11. řekla bych, že severské blogy patří k těm nejlepším :)
    jedná se o http://nofashionvictims.indiedays.com, je to ta nej bloggerka :)
    a finsky opravdu neumím :), řeším to přes gooogle překladač :) a hlavně pozoruju fotky, protože ty nemají chybu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. na nejaku párty super, len neviem, či by som s nimi robila pred vedením firmy prezentáciu:-D

    OdpovedaťOdstrániť