Karty

piatok 25. novembra 2011

Yves Rocher - olivové telové mlieko AOC Provence




Obsah balenia je 400 ml, ale predávajú sa aj v malých (myslím že 50 ml alebo menej), takže si môžete kúpiť najprv malé balenie na skúšku, alebo ho využiť pri cestovaní. Telové mlieko má jemnú vôňu (pozor, niektoré iné vôňe z tej istej rady sú dosť výrazné) a dobre sa vstrebáva, napriek tomu, že má o trošku hustejšiu konzistenciu ako bežné telové mlieka. Okrem iných zložiek obsahuje olivový olej z Provence, bambucké maslo, gél z aloe vera, mandľový olej a rastlinný glycerín. Obsahuje však aj silikón - dimethicone. Neobsahuje živočíšne produkty, takže je vhodný pre vegánov.  Po použití ostáva pokožka dlho hydratovaná a jemná. Pumpička sa kupuje osobitne. Dá sa používať aj bez nej, ale máte to podobne ako s kečupom - najprv nejde nič a potom naraz veľké množstvo :D.Balenie je z hrubého plastu, takže ho nemôžete stláčať. Po natretí na tvár (áno, viem, že sa to nemá robiť) ma trochu štípalo. Cenu si zistite sami, dostala som ho ako dar, takže po nej nebudem pátrať.

Celkove ho hodnotím pozitívne, aj napriek tomu slikónu si myslím, že v rámci kvality telových mliek patrí k tým lepším.

Odkaz pre tých, čo majú prístup k Tescu na kamennom námestí (Bratislava): Majú pomerne veľké zľavy na vybrané produkty na vlasy, vrátane značiek ako Aussie (takmer všetko za 2€), TRESemmé,  ak si dobre pamätám tak aj John Frieda. (...a ďalšie, Schauma napríklad, atď.) Neviem vám však povedať dokedy je táto akcia. Včera som si niečo aj kúpila, takže po odskúšaní (dvoch, troch) čakajte recenzie :) 

5 komentárov:

  1. Ach jo, aussie a john frieda po 2 eurech?! To se mi snad jen zda! Skoda, ze v Čechách to není k dostání:-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten John Frieda bol o cosi drahsi, ale stale to boli ceny, ze som na to pozerala stylom, ze ci sa mi nesniva. Myslim, ze to Tesco je jediny obchod na celom Slovensku, kde tieto znacky maju, aj to dost obmedzeny vyber, viac ako 10 druhov vyrobkov z kazdej znacky to urcite nebude. Ale tak aspon nieco :) Na Slovensku zase nemame ani Lush (kedysi bol, zrusili ho), ani Sephoru (ta mala rovnaky osud). Vzhladom k tymto nizkym cenam sa obavam, ze to chcu vypredat a ze uz to u nas nebude dostupne. Ale na druhu stranu som si vsimla, ze viac krat boli tieto vyrobky uplne vypredane, takze by snad nemali mat dovod to zrusit.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To mliecko je super! Ja som mala s ovsom a nemozem si vynachvalit. Inak, stoji 5€ za 400ml pokial viem.. A ja pri tom tescu byvam a zlavy som nevidela, musim tam skocit :D
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  4. joj, preco nebyvam v ba, hned by som do toho tesca vtrhla:))

    www,mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť