Karty

piatok 2. decembra 2011

GIVEAWAY !!!

Pri príležitosti blížiacich sa Vianoc a taktiež prvých narodenín tohto blogu som sa rozhodla usporiadať giveaway.

Získať môžete tento kondicionér Aussie - Miracle moist conditioner (Limitovaná edícia). Je nový, nepoužitý a kúpila som ho za vlastné peniaze.



Vybrala som ho preto, lebo táto značka býva často vychvaľovaná v rôznych zahraničných recenziách a keďže je u nás veľmi ťažko dostupný, chcem ho dopriať niekomu, kto nemá možnosť si ho sám kúpiť. Preto vás PROSÍM, NEZÚČASTŇUJTE (!!!) sa giveaway ak tú možnosť máte. Nebudem to nijak kontrolovať, je to čisto na vašom svedomí. Predávajú ho v Bratislave v Tescu na Kamennom námestí. Ak viete o tom, žeby ho predávali ešte niekde inde, dajte mi vedieť.

Pravidlá:

1. Nemusíte byť sledovateľom blogu, nepotrebujem si takto umelo zvyšovať návštevnosť.
2. Musíte mať adresu na Slovensku, alebo v Českej republike.
3. Účasťou sa zaväzujete, že v prípade výhry do 30 kalendárnych dní od doručenia napíšete na kondicionér recenziu, ktorú buď uverejníte na svojom blogu a budete ma o tom informovať, alebo ak blog nemáte/nechcete niečo také dávať na váš blog, pošlete mi ju mailom a bude uverejnená tu = na tomto blogu.
4. Napíšete pod tento článok komentár s mailom, kde vás budem v prípade výhry kontaktovať a taktiež napíšete, čo sa vám na tomto blogu páči alebo nepáči, prípadne čo navrhujete aby som zmenila. Nebojte sa napísať kritiku. Ale slušným spôsobom.
5. V prípade výhry musíte reagovať na mail, ktorý vám odošlem do 72 hodín, inak strácate nárok na výhru a bude vybraný iný výherca.
6. Vyhrá ten, kto ma svojím komentárom mimoriadne zaujme. Ak nikto taký nebude, alebo ak ich bude viac budem postupovať náhodným výberom. (Hodím si kockou, použijem random.org alebo niečo také).
7. Giveaway prebieha od uverejnanie tohto článku  do 9. decembra 2011 do 23.59. Komentáre uverejnené neskôr nebudú platné.
8. Ako som spomínala vyššie, nezúčastňujte sa ak máte možnosť si kúpiť tento výrobok.
9. Zúčastnením sa giveaway beriete na seba zodpovednosť a riziká spojené s používaním vyhraného produktu.

Veľa šťastia!

7 komentárov:

  1. Tak já se přiznám, že tuhle značku absolutně neznám, nic od nich nemám, ale asi bych tuhle věcičku fakt moc chtěla :D. No nevím, jestli tě to zaujme, ale když ne, mohla bych ti třeba zazpívat :D, to by byl zájem vypnout zvuk hned panečku :D.

    babedev@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som vôbec ešte o tejto značke nepočula :D.. ale už len tá flaštička vyzerá dobre :) :D

    kikush235@pobox.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak o tomhle jsem ještě neslyšela, ale mám hodně suché a poškozené vlasy a hledám výrobek, který by mi pomohl, tohle by mohl být právě on :-) tvůj web se mi líbí, je takový jednoduchý a pěkný, nic přeplácaného a to mám ráda :-)
    JKosacka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dlho predlho som kondicionér nepoužívala, vlastne je tomu už 20 rokov, ale v poslednom čase hľadám ten pravý, ktorý mi nebude vlasy zaťažovať, rýchlo mastiť a ktorý moje neposlušné rozstrapkané končeky trochu skrotí a uhladí... dúfam, že tento miracle conditioner fakt urobí nejaký "miracle" s mojimi vlasmi v prípade, že by som ho získala :) (bývam v blízkosti KE a do BA nemám ani náhodou cestu :))
    niki1510@azet.sk
    mám rada tvoje recenzie... nemenila by som teda nič

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, o této značce slyším poprvé.
    Já dříve moc kondicionéry nepoužívala, ale poslední dobou jsem měla svoje jemné vlasy strasně zachuchané a tvrdé a to jich moc nemám :D, takže jsem začla pravidelně při mytí používat kondicionéry a trošku se to zlepšilo, ale stejně ještě hledám ten pravý, ráda bych proto zkusila tento.
    Blog nevlastním, i když bych ráda, ale nemám foťák, takže bych klidně poslala recenzi tobě :)
    femme.la@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ooo to vyzera dobre :) mam este kustik casu tak sa zapojim :) mam vlasy odfarbene na blond tak bez kondicioneru ani nemozem existovat :) tuto znacku teraz vidim prvy krat.

    yaya.xyxy@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je super giveaway :) Také niečo by sa mi naozaj zišlo. Dobrý kondicionér hľadám už roky a ešte som nenatrafila na žiadny, ktorý by mi stopercentne vyhovoval:( Po použití väčšiny kondicionérov vlasy celkom stratia objem (aspoň ja mám ten problém) Zrejme ho ani nikde inde okrem BA nemajú, lebo musím povedať, že som ho ešte v žiadnom obchode nevidela.A čo by som menila? Asi nič. Páčia sa mi tvoje recenzie, preto tu aj chodím :)
    energiq.bloger@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť