Karty

piatok 9. marca 2012

Cien rich moisturizing cream

Ide o krém z Lidla s olivovým olejom, ktorý však nepredávajú stále. Niekedy ho majú a niekedy nie. Stojí okolo dvoch € a na nete nájdete buď veľmi pozitívne, alebo naopak veľmi negatívne hodnotenia.

Predáva sa zabalený v papierovej krabičke
Vonia ako prášok na pranie. O ďalšej kúpe neuvažujem.  Síce ako-tak vsiakne, takže nezostane mastný pocit, ale zato ostane taký zvláštny ako keby lepkavý pocit. Teda nie je to presne taká klasická lepkavosť, ale ostáva po ňom aj po vsiaknutí niečo, čo mi vadí.  A ak si ho nedopatrením rozotriete aj na pery a olíznete budete cítit nepríjemnú horkú chemickú pachuť. Aby som však nebola len negatívna - na pleť nepôsobí nijak zle, nespôsobuje žiadne podráždenie. Niekde som dokonca čítala, že vyhovoval ľuďom s kožnými problémami.

9 komentárov:

  1. v lidli kupujeme (čo sa týka kozmetiky) akurát tak odličovacie tampóny, tie majú naozaj dobré

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si z nestálého sortimentu Lidlu oblíbila peeling na nohy a ještě tu na mě čeká nenačatý pořídila sprcháč, tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja mam rada sampony a telove mlieka. Cien inak stale vyhrava v nemeckych spotrebitelskych testoch nad napr. Garnierom alebo Niveou, takze by som nemala strach, co sa tyka kvality a zlozenia. Nemci si to sleduju. Ale dik za tip, tento vyrobok teda nie

    OdpovedaťOdstrániť
  4. @Sezka: o tych testoch som uz pocula, vraj cien sampon je nejaky velmi dobry - ale neskusala som. no skusala som krem na ruky, ktory vyhral nejaky test a ako nebol zly, ale urcite som uz videla aj lepsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som ho pozerala, ale nevonal mi, som vsak rada, ze si o nom napisala!:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nemám skúsenosť a po tomto článku ani nechcem mať :) inak srdečne ťa pozývam na môj blog kde prebieha giveaway o lak, tiene a náramky :) http://kristinafox.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. hm..ja mam veeeelmi zlu skusenost s cien odlicovacom! je hrozny! a krem na ruky mi smrdi a neprospieva taktiez mojim problemovym rukam!:D ja uz radsej neriskujem cien, nech si nemci testuju kolko chcu:(((

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já mám pleť extrémně suchou, tedy dehydratovanou. A tak pro mě tento typ makeupy není to pravé ořechové. Ale pořídila jsem si teď na zkoušku BB krém od Garnier a ten mi pleť hydratuje, i když zase tolik nekryje.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Cien som zatoal mala iba tekute mydlo tusim s orchiou a som veeelmi spokojna

    OdpovedaťOdstrániť