Karty

štvrtok 26. apríla 2012

Očný krém - Sensibio (Bioderma)

Prečo používať očný krém? Pokožka okolo očí je tenká a citlivá, čo ju robí náchylnou na dehydratáciu, tvorbu vrások a opuchy. Možno si myslíte, že na také veci ako je očný krém máte ešte čas. Faktom však je, že ak máte viac ako 20 rokov, mali by ste sa po nejakom poobzerať. Je predsa lepšie týmto neduhom predchádzať ako sa potom (možno márne) snažiť stav pokožky napravovať.


Sensibio očný je môj prvý očný krém. Podobne ako ostatné prípravky z tejto rady je neparfumovaný, hypoalergénny a nekomedónny. Má ľahkú gélovo-krémovú konzistenciu a je vhodný pod make-up. Taktiež je vhodný pre tých, čo nosia kontaktné šošovky.
Ja osobne výraznými kruhmi pod očami, či vačkami našťastie netrpím, takže ako na ne zaberá vám povedať nemôžem, avšak na mierny opuch po prebdenej noci zabral dobre. Nanášam ho pomocou prstu -  prstenníčka. Tento prst vám zabezpečí jemnú aplikáciu bez zbytočného naťahovania pokožky, ktorá by mohla spôsobiť vrásky.

A čo vy a očné krémy? Používate ich? Aký máte na ne názor?

5 komentárov:

  1. Já oční krém používám, už jsem si pro jistotu pořídila proti prvním vráskám. A myslím si, že je to super věc :) Já trpím výraznými kruhy, tak by mě docela zajímalo, jak na ně působí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si pred dvoma tyzdnami kupila tiez svoj prvy ocny od simple pretoze odkedy som zacala pomerne skoro vstavat mam pocit zesa mi zacali robit aj vrasky alebo co to je :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj, nominovala jsem tě http://newgiveaways.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja zatial nepouzivam ocny krem, ale asi je na case zmenit to

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som si kúpila nedávno tento očný krém z Alverde (link)

    http://70sukienmala.blogspot.sk/2012/10/ocny-krem-na-mladu-plet-anonie.html

    a veľmi si ho pochvaľujem, myslím že na primeranú strostlivosť o očné okolie nikdy nie je neskoro. a ďakujem za typ ako ho nanášať prstenníkom, lebo doteraz som to robila ukazovákom a mala som pocit, že tú jemnú pokožku príliš naťahujem :)

    OdpovedaťOdstrániť