Karty

utorok 26. júna 2012

Balea bodybutter - aloe vera

Pred niečo vyše mesiacom som strávila týždeň cestovaním po Slovensku. A keďže som nechcela, aby mi polovicu kufra zabrala kozmetika, zavítala som k DM stojanu s malými baleniami. Jedným z výrobkov, ktoré som si kúpila bolo telové maslo od Baley.


Prekvapila ma jeho farba - totiž samotné je podobne tyrkysové ako jeho obal. Má hustú konzistenciu a veľmi pekne vonia. Prvotný dojem po natretí je príjemný, pokožka hladká, avšak po chvíli som mala pocit, akoby sa časť vstrebala a časť nie. Po pošúchaní rukou po natretej časti sa mi totiž vytvorili na koži z nevstrebanej časti akési žmolky, ktoré nie a nie rozotrieť, alebo dať preč.

3 komentáre:

  1. hmm, ja som si toto tiež raz kúpila, kedysi dávno, asi pol rok do zadu, a tiež kvôli cestovaniu, ........ tiež som sa sklamala, také ťuťu malé balenie, krásna farba, vôňa, ale to je asi všetko, na pokožku som to nemohla dať.... veľmi to je husté pre mňa, využila som to napokon na ruky, obal som umyla a ak pôjdem niekam na cesty, tak si do tohto mini balenia nastriekam iné telové mlieko a bude! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne to iste robim aj ja. nechavam si krabicky a flasticky od malych baleni a potom si do nich na cestovanie davam to co normalne pouzivam.

      Odstrániť
  2. ach tak to fakt nie, vyskúšaj niečo iné. Garnier ma fajn krémiky. :)

    http://bymiamou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť