Karty

nedeľa 29. júla 2012

Holograf od Pupy

Vždy som túžila po holografickom laku na nechty. Fascinuje ma ten dúhový odlesk. Prvý, ktorý sa mi podarilo kedy získať je od Pupy. Stál 3,90 € a na výber boli tieto. A veruže som sa dlho nevedela rozhodnúť, dlho som tam stála, skúšala...až som si nakoniec vybrala odtieň 033 Holografic Sky Blue. Je to taký sivomodrý, na dennom svetle pomerne nenápadný odtieň.

Svoju skutočnú krásu ukáže až na slnečnom, alebo umelom svetle.


Najpozitívnejšou vlastnosťou tohto laku je rýchlosť schnutia. Schne veľmi dobre a rýchlo. Bohužiaľ sa však aj veľmi rýchlo ošúcha. Taktiež som si na ňom všimla jednu nie veľmi príjemnú vlastnosť. Pri lakovaní druhej a ďalšej vrstvy sa mi niekedy podarí spraviť v tej prvej ako keby dieru a už to nejde nijak opraviť. Deje sa to napriek tomu, že prvá vrstva je úplne suchá.

P.S. Ospravedňujem sa za neustále zmeny designu blogu, nejak si však neviem nájsť ten správny. Uvítam akékoľvek vaše rady.

11 komentárov:

  1. ja som si minuly tyzden kupila fialovy, a to dierovanie ma dost nastvalo :/ inak je pekny, ale vydrzal necela dva dni, co je dost malo,i ked som nedala topcoat. mozno to vyskusam s nim ;) Vejs

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekný..ja mám od pupy fialový holograf - kukni:
    lakovky.blogspot.com
    ..ale tento tvoj sa mi asi páči viac :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jej ten je pekny! Skoda, ze som tak daleko od mojho Pupa obchodu. Taketo trblietky ja zboznujem! :-)

    VeVe

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nemusím takéto laky ale tento je pekný :) inak pozývam ťa na môj blog, kde prebieha giveaway o topánky Jeffrey Campbell :) budem rada ak sa zapojíš :) http://kristinafox.blogspot.sk/2012/08/jeffrey-campbell-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prekrásny!
    Už len sa dočkať výplaty a bude môj! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mna nastastie holografy zatial nechytili, uvidim casom:D...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi pekný lak. Pupa je dobrá kozemtika :)))

    OdpovedaťOdstrániť