Karty

sobota 11. augusta 2012

DM nákup


Riasenka Catrice - Lashes do kill + čierna ceruzka. Oboje dokopy stálo 3 €, takže... "no nekúp to!". Bála som sa, že riasenka bude vyschnutá, ale nie je. Kvalitou oboje - priemer. Neohúri, neurazí.

Odlakovač vo forme napustených papierových utierok. Veľmi dobrá vec na cestovanie. Osobne si nikdy zo sebou nenosím odlakovač. Ten keď sa totiž vyleje, všetko zniči. Stáli niečo vyše 1 €, presnú cenu  si nepamätám. V balení ich je 10 a v DM-ku ho nádete v stojane s mini verziami.

Ústna voda Donto-dent. Malé balenie. Opäť výrobok vhodný na cestovanie. Vydrží približne 5 použití. Aróma nič moc, no flaštičku môžete po spotrebovaní naplniť inou ústnou vodou.

Alverde - krém na nechty. Výborná vec, vždy keď som bola v DM a nemala som práve nalakované nechty, tak som si ich natrela testerom. Nádherne zmakčí a zjemní kožu okolo nechtov. Tiež ak máte suché končeky prstov - že sa vám prsty zachytávajú napríklad do saténu, či siloniek - tento krém je ideálne riešenie. Vonia ako sušené marhule. Bol zlacnený na polovicu. Jediné čo by som mu vytkla je balenie. Tester býva vždy v tube, klasická verzia v krabičke.

5 komentárov:

  1. Asi by sa mi ten krem na nechty zisiel :-). Ja som taka lajdacka, ze sa o nechty a celkovo ruky staram strasne malo a obavam sa, ze za par rokov to uz bude aj dost vidiet... cize asi cas zacat :-D

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tú ústnu vodu som mala. ako hovoris, trochu tutti frutti prichut, umela. Ale na cestovanie ideál

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, nominovala jsem tě ;)
    http://cukrovinka.blogspot.cz/2012/08/liebster-blog-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja tú ústnu vodu používam dlho, a som spokojná. ale slabomodrú.lepšia príchuť. nedávno som na youtube videla reprízu časti z testu magazínu na stv2, kde testovali ústne vody a dontodent skončila na 2 najlepšia, myslím že ešte odol skončil rovnako dobre, možno 3tí, ale najhoršie skončila tá listerine. takže skús inú príchuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tom odlakovači v ubrouscích slyším poprvé, díky za tip! A piš dál!!

    Paris-London Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť