Karty

pondelok 27. mája 2013

Kávový telový peeling

Aj keď to tak momentálne vonku nevyzerá čoskoro nastanú teplé letné dni, počas ktorých budeme ukazovať viac pokožky ako počas zimy. Preto je dôležité, aby naša pokožka bola krásna, vyživená a zbavená odumretých buniek. Taká nielenže dobre vyzerá, ale aj na nej dlhšie vydrží "bronz". 
Výborným produktom, ktorý všetko toto docieli je Kávový telový peeling, ktorý mi na otestovanie zaslala stránka predávajúca prírodnú kozmetiku http://www.bionatural.sk.



Zloženie: rastlinný olej mandľový, káva ARABICA PERU (SHB EP Organics Fair Trade), kakaová hmota NATURA, kakaové maslo, brusné častice z marhuľových jadier, glycerín, provitamíny, beta-glukán, vitamín E, emulgátor, voda.

Peeling má konzistenciu zmäknutého masla a vonia ako káva so smotanou. Kávových zrniečok je v ňom dostatok, takže jeho účinok je naozaj efektívny, avšak nie prehnaný. Pri použití jeho farba zbledne. Pokožka je po ňom neuveriteľne hladká, jemná a vyživená. Dokonca natoľko, že už po sprche nie je potrebné použiť telové mlieko. V internetovom obchode majú dostupný aj podobný peeling na tvár. Ja som však tento telový použila pár krát aj na tvár a žiadne negatívne účinky som nezaznamenala. 

Poznámka: Kofeín obsiahnutý v káve má proticelutitídne účinky. Avšak aj povzbudzujúce a preto odporúčam peeling používať ráno. 

A čo vy, používate peeligy? Ak áno, aké? 

4 komentáre:

  1. mňaam :) tou vôňou si ma navnadila

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja používam momentálne od Biodermy, z tohto by som mala obavu, že ho budem mať chuť hneď zjesť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja milujem pílingy a tento znie a vyzerá teda veľmi dobre - a to nie som bohvieaký kávičkár! :D

    OdpovedaťOdstrániť