Karty

nedeľa 6. apríla 2014

Bioderma Hydrabio

Dnes vám ponúknem môj pohľad na 4 výrobky z radu Hydrabio od Biodermy. Ako nám už evokuje názov, tento rad je určený na dehydrovanú a citlivú pokožku. Výrobky z neho prinavracajú pokožke stratenú schopnosť hydratácie a pomáhajú budovať jej vlastné obranné mechanizmy. 

Hydrabio Mousse





Začnime čistením. Hydrabio Mousse je hydratačná čistiaca pena. Skrátka niečo ako čistiaci gél, len je to vo forme peny, ktorá je hustá, jemná a hladká. Skrátka taký nežný obláčik.  Dokáže odstraňovať make-up a môžete ju použiť aj namiesto peny na holenie. Má jemnú sviežu vôňu. Funguje perfektne. Ocenia ju najmä tie, ktoré pri klasických čistiacich géloch majú problém s vysušenou pokožkou. V prípade Hydrabio Mousse sa vám to skrátka nestane. Samotný produkt hodnotím na jednotku. Ak by som však mala tomuto výrobku niečo vyčítať, bolo by to balenie. Je rovnaké ako v prípade šľahačiek v spreji. Pri používaní som však mala menší problém s dávkovaním. Skrátka pri najväčšej snahe vytlačiť iba trošku toho vždy vyliezlo viac ako som potrebovala. A je veľká škoda, keď časť takéhoto dobrého produktu musíte jednoducho zbytočne spláchnuť. Taktiež po "vytlačení" z balenia vždy ešte (ako vidno aj na fotke) kúsok vylezie. 

Hydrabio Légère + Hydrabio Riche



Ľahké svieže hydratačné krémy, určené na hĺbkovú starostlivosť. Oba prinavracajú pokožke jej prirodzenú schopnosť hydratácie. Oba sa rýchlo vstrebávajú a sú hypoalergénne. Oba sú v praktickom a hygienickom pumpičkovom balení. A aký je teda medzi nimi rozdiel? Légère je redší a ľahší. Ideálny na dni, keď vaša pokožka potrebuje hydratáciu, ale nepotrebuje ani náznak niečoho mastného. Perfektne ho využijete napríklad počas letných dní, prípadne keď viete, že chystáte niekam, kde bude veľmi teplo. Riche je o niečo hustejší a výživnejší. Stále však ide o ľahko vstrebateľný krém. Využijete ho počas dní, keď cítite, že Légère by nestačil. A ak čítate moju facebookovú stránku, tak viete, že v apríli (2014) máte možnosť si tento krém zakúpiť vo vybraných lekárňach za zvýhodnenú cenu 4 € v rámci akcie Bioderma For Everyone. 

Hydrabio Masque



Vaša pokožka je dehydrovaná a chcete jej dopriať niečo výnimočné? Táto jemná hydratačná maska je odpoveďou. Má hladkú, jemnú textúru a intenzívne vyživuje. Odstráni pocit pnutia, či prípadné šupinky. Osobne potvrdzujem, že pokožka je po nej hladká a na dotyk veľmi jemná. Nemusíte sa báť prípadných upchatých pórov, žiadne totiž nespôsobuje. A jej použitie je veľmi jednoduché. Stačí naniesť, nechať 10 minút pôsobiť a opláchnuť. 

Máte nejaké skúsenosti s radom Hydrabio? Aký je váš obľúbený výrobok. Alebo vám vyhovuje viac iný rad od Biodermy? Podeľte sa o vaše skúsenosti v komentároch.

Nechcete zmeškať žiadny môj nový článok? Sledujte ma cez Google Friend Connect, alebo "lajknite" moju facebookovú stránku, kliknite na šípku pri tlačítku "Páči sa mi to" a vyberte možnosť "dostávať upozornenia". 

7 komentárov:

  1. recenze o ničem, totéž si můžeme na stránkách biodermy přečíst samy.. možná by příště neuškodila osobní zkušenost a názor na funkčnost..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. problem s porozumenim citaneho textu? ta osobna skusenost aj nazor tam su. ak ta zaujima nieco konkretne, co tam nie je, staci sa spytat.

      Odstrániť
    2. tak mi pověz, jak jsi byla spokojená s těmi krémy třeba? jak vyživily tvojí pokožku, jestli se cuckovatí pod makeupem, jak dlouho máš pocit hydratované pleti, jestli nejsou přehnaně parfemované a tudíž nevhodné na citlivou pleť.. nechci být zlá, ale když už píšu recenzi, tak komplexní..:)

      Odstrániť
    3. pokozku vyzivuju dostatocne v pripade, ze ju nemas extremne vysusenu, pod makeupom nesposobuju ziadne problemy, hydratuju 12 hodin a parfumovane su len velmi slabo. v poriadku, nabuduce sa tam taketo informacie urcite objavia :)

      Odstrániť
  2. Děkuji, tak jestli na něj ještě v té akci někde narazím, půjdu do něj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú penu som ešte nevidela....zaujímavé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja veľmi Biodermu nepoužívam. Ale s tou čistiacou hydratačnou penou si ma zaujala ! Vidím to tak, že Biodermu znovu skúsim :)

    OdpovedaťOdstrániť