Karty

utorok 1. júla 2014

Spotrebované

✩✩✩✩✩ - výborný produkt, absolútna špička, kupujem pravidelne, alebo odteraz budem
✩✩✩✩ - skvelá vec, ale mám chuť skúšať aj iné veci 
✩✩✩ - neurazí, neočarí
✩✩ - použijem v stave núdze
 - tak toto mi absolútne nesadlo, ak nemám iné na výber - radšej nepoužijem nič





Šampón Timotei Pure - ✩✩✩
Narýchlo kúpený šampón, keď nebolo príliš veľa času na rozmýšľanie. Je bez silikńov, bez parabénov a bez farbív. Zaradila by som ho do kategórie takých základných šampónov. Vlasy umyje bez nejakého nadmerného vysušenia, ale aj bez nejakého ošetrenia. Splnil moje očakávania. 

Posilňujúci balzam na veľmi poškodené vlasy Garnier Fructis - Goodbye Damage - ✩✩✩✩
Obal tvrdí, že "Odvráti rok poškodenia za 1 týždeň". Ha, ha, no to určite. Toto tvrdenie považujem za prehnané.  Poškodeniu vlasov sa dá predchádzať, ale rozštiepené končeky nezlepí dohromady už nič, na to pomôžu už len nožnice. Napriek tomu je to však nadpriemerný balzam. Vlasy uhladí bez zbytočného zaťaženia, či zamastenia, jemne zmierni krepovitosť a umožní ľahké rozčesávanie. Vonia ako "kaderníctvo". 

Kondicionér Aussie Luscious Long - ✩✩✩✩
Je určený na vlasy, "ktoré su dosť dlhé , aby svišťali". Priznám sa, že neviem úplne presne, čo si mám pod týmto pojmom predstaviť a tak neviem, či som "cieľová skupina" tohoto produktu. Vonia veľmi intenzívne - žuvačkovo a má modrú farbu. Ide nepochybne o nadpriemerný produkt, avšak mojim vlasom vyhovujú viac masky ako kondicionéry od tejto značky. Podrobnejšie si o ňom môžete prečítať v recenzii TU.


Garnier Pure 3 in 1 - ✩✩✩✩
Stálica v mojej kozmetickej poličke, používam ho dlhé roky. Jemný peeling, gel a maska v jednom. Vhodná na používanie 2-3 krát do týždňa. Pleť viditeľne očistí, ostáva jemná. Pravdepodobne vďaka eukalyptu a mentolu má mierne chladivý efekt. 

Denný krém s arganovým olejom Ryor - ✩✩✩✩
Dobre voňajúci denný krém. Nie je ani príliš hustý, ani príliš riedky, dobre sa vstrebáva. Má hygienické pumbičkové balenie. Viac o ňom nájdete TU.

Krém na tvár Bioderma Sensibio Tolerance Plus - ✩✩✩✩
Tohtoročná novinka. Je určený na intolerantnú a alergickú pokožku. Podobne ako aj iné krémy z tejto rady je tiež neparfumovaný. Má ľahkú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva, čím sa perfektne hodí na aktuálne letné obdobie. Pleť perfektne hydratuje a je skvelým podkladom pre make-up. Znižuje precitlivelosť nervových zakončení v pokožke. 

Bioderma Sensibio AR krém - ✩✩✩✩
Hustý a výživný upokojujúci krém. Perfektný na používanie počas veterných dní, keď sa vrátite domov s podráždenou a suchou pokožkou. Okamžite po nanesení ju upokojí. Je neparfumovaný a vhodný ako podklad pod make-up. Vyčítať sa mu dá snáď iba balenie. Tuba je totiž to plochá a tak sa veľmi ťažko krém vytláča keď ho už je menej. 

4 komentáre:

  1. na také tuby ako má Sensibio AR mám tiež ťažké srdce:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chcela by som vyskusat nieco od aussie ale bojim sa ze to mojim vlasom nesadne,kedze pouzivam skor bezsilikonovu kozmetiku na vlasy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No, Aussie ma silikonov dost. ale mozno mozes skusit od Aussie kondicioner, alebo masku a pouzit len do dolnej polovice vlasov. Sampon si nechaj bezsilikonovy, taky aky pouzivas a malo by to byt fajn. pripadne, Aussie mavaju v DM-ke pri pokladni take male cestovne balenia - tak mozes skusit najprv nieco z toho, aby si zbytocne nekupovala velke balenie ak by ti to nesadlo.

      Odstrániť
  3. Mne ten Timotei robil lupiny. Ale ako som si časom všimla tak to mi robia všetky také gélo-idné šampóny, alebo ako mám tu konzistenciu nazvať.

    OdpovedaťOdstrániť