Karty

pondelok 15. decembra 2014

Prvý slovenský DM Box

Pred nejakým časom som sa zúčastnila súťaže o DM Box. O čo ide? V podstate 2000 výhercov získa možnosť si kúpiť "mačku vo vreci". Prečo by to niekto robil? Preto, že výherca zaplatí 5 € a získa krabicu s výrobkami v hodnote 18€. Uznávam, že to nemusí byť pre každého, nakoľko neviete, aké výrobky to budú. Viete len, že pôjde o niečo zo sortimentu DM drogeriemarkt. Nuž a ja som vyhrala hneď v prvom kole. (Juchúúú!) Ak ste taktiež medzi výhercami, neboli ste si ešte pre výhru a nechcete vedieť, čo sa vnútri nachádza, rozhodne ďalej nečítajte. A pre tých ostatných...





Vo vnútri bolo teda dokopy 8 produktov. Myslím si, že boli vybraté dobre, tak aby vyhovovali takmer každému. Predsa len šampón, sprchový gél, zubnú pastu atď používajú snáď takmer všetci.  Osobne pravdepodobne všetko využijem. Niektoré z daných produktov by som si asi sama nekúpila, ale to práve považujem za výhodu súťaže - šancu vyskúšať niečo nové. Priznám sa, že ani jeden z týchto produktov som ešte neskúšala. 

Zubná pasta Colgate Sugar Acid Neutralizer - nepoznám ju a pravdepodobne pôjde o nejakú novinku, nakoľko nemá na krabičke slovenský ani český text. (Možno bude vo vnútri...?) Ak tomu chápem správne, tak by mala neutralizovať kyseliny z jedla, ktoré oslabujú zubnú sklovinu a môžu spôsobiť zubný kaz. 

Balea telový krém s bambuckým maslom - tento krém som už pár krát v Dm-ku obzerala a uvažovala som o ňom, ale nikdy som si ho nakoniec nekúpila, takže som rada, že mám šancu ho konečne vyskúšať. Po prvom použití o ňom môžem povedať, že vonia "typicky krémovo" a rýchlo sa vstrebáva. Skrátka taký univerzálny obyčajný krém.

Zubná kefka Tepe Graphic Soft - značku vôbec nepoznám, avšak na kefky som pomerne náročná, dlhé roky používam Curaprox. Kefka vyzerá byť strednej kvality, je čiernej farby a na rúčke má pomerne netradičný obrázok - tri ryby. Hlavička má trojuholníkový tvar a jemné štetiny. K hustote štetín sa nebudem vyjadrovať, som rozmaznaná tými Curaproxovými a po nich mi prídu všetky ostatné štetiny na kefkách riedke. Asi ju využijem ako "cestovnú" kefku. 

Antiperspirant Garnier Invisible - obal prezrádza, že ide o novinku. Je bez alkoholu, bez parabénov a obsahuje "prírodný absorbčný minerál vulkanického pôvodu". Je v sprejovej tlakovej nádobe s uzamikateľným aplikátorom. Kto číta môj blog dlhšie, vie, že antiperspiranty preferujem v tuhej forme, avšak tento rozhodne využijem. (Averziu mám len voči guličkovým). Tento antiperspirant naozaj veľmi dobre, sviežo vonia. Dúfam, že bude účinný. Ale keby aj mal slabšie účinky, tak teraz v zime mi to až tak veľmi nevadí. 

Sprchový gél Dermacol rebarbora a jahoda - sprchový gél sa vždy zíde. Mám rada iný typ vôní a toto by som si asi nekúpila, ale žeby to vyslovene smrdelo sa nedá povedať. Strašne mi to niečo pripomína ale ani za nič si neviem spomenúť na to, že čo. Myslím si však, že tej vôni nakoniec možno aj prídem "na chuť". 

Šampón Schauma NectarNutrition na suché a vyčerpané vlasy - nuž, presne také mám končeky. Vlasy pri korienkoch mám však zase naopak mastnejšie, takže som zvedavá, čo s nimi tento šampón spraví. Obal tvrdí, že "prinavráti vlasom  stratené proteíny". Výrobok neobsahuje silikóny. 

Balzam na pery Baby Lips -  o tomto balzame som v čase intenzívnej kampane uvažovala. Ale potom som si povedala, že si ho schválne nekúpim, presne preto, že na mňa vyskakuje z každého blogu. Že si nebudem kupovať niečo, len preto, že je to momentálne "in". No a vidíte, aj tak si ku mne cestu našiel. Tento žltý je nefarbený a po prvom použití mu nemám zatiaľ čo vyčítať. 

36% Protein Bio Organic Protein Snack Mix s príchuťou Tamari - zjedený. 45 gramové papierové vrecko, ktoré obsahuje (ehm...obsahovalo:D) pražené sójové bôby, slnečnicové semienka a tekvicové semienka. Fakt, že existuje nejaké "tamari", som až dodnes netušila. Podľa obalu ide o nejakú omáčku, ktorá je zložená zo sóje, vody, morskej soli a niečoho s názvom "mirín", čo má byť zase zložené z ryže a vody. Ale chutilo mi to. V podstate to bolo slané, žiadnu zvláštnu chuť to nemalo. Výrobok sa chváli, že je "bio, vegan, gluten free a non GMO". Podľa čiarového kódu by malo ísť navyše o slovenský výrobok. Aj keď tá sója očividne slovenská nebude :D.

Vyhrali ste tiež, alebo ste nemali šťastie? A vôbec - príde vám takýto typ súťaže lákavý, alebo naopak nemáte chuť kupovať "mačku vo vreci"?  A pre tých, čo sa zúčastnili a nevyhrali - keď teraz vidíte, čo ste mohli vyhrať, je vám ľúto, že sa tak nestalo, alebo naopak si hovoríte, že tých 5€ môžete minúť aj na niečo lepšie?

7 komentárov:

  1. Super produkty podľa mňa ^^
    Určite by som aj ja rada skúsila tento DM box, no doteraz som o tejto súťaži ani nepočula :D
    Po tom šampóne sa asi pobhliadnem, keďže aj moje vlasy sú v príšernom stave :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. o súťažiach sa dozvieš z FB stránky DM-ky https://www.facebook.com/dm.Slovensko?fref=ts :)

      Odstrániť
  2. V stredu idem poň..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To vypadá dobře :) mnohem líp než všechny ty beauty boxy

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som s ním spokojná :) :) A bolo to pre mňa lákavé, a tešila som sa že čo tam bude :) Kozmetika sa vždy zíde :)
    (Práve chrúmem tie semienka či čo to je :D :D :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja sa týmto boxom vyhýbam, radšej si ich obsah pozriem u niekoho na blogu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nuž keď ho takto vidím, tak ani nesmútim, že som nevyhrala. Baby Lips ma, rovnako ako teba, nelákal a ani neláka. Šampóny Schauma mi nesedia vôbec a tento by nebol ani na môj typ vlasov. Antiperspiranty Garnier, ktoré sa tvária minerálne, no sú s aluminiovou soľou, obchádzam z kilometra. Ako už o mne vieš, ani ja nedám dopustiť na Curaprox a spolu s ním používam jedine Bio pasty alebo Enzycal. Z boxu by som využila maximálne krém Balea, zjedla by som bôby a ak by mi sprcháč nevadil, tak ešte by som možno použila ten. Zvyšok by šiel o dom ďalej. Asi fakt nič pre mňa.

    OdpovedaťOdstrániť