Karty

utorok 3. februára 2015

Bylinkový kúpeľ: Láska (+ Valentínska súťaž!)

Kozmetický priemysel v dnešnej dobe ponúka už takmer nespočetné množstvo rôznych typov produktov. Bežne používame šampóny, sprchové gély, mydlá, rúže, krémy, telové mlieká, make-upy atď, atď. Som presvedčená, že tak ako v mnohých iných oblastiach, aj v kozmetike je pomerne ťažké objaviť niečo nové, čo ste ešte nevyskúšali. Preto ma potešilo, keď som sa dozvedela o niečom, teda aspoň pre mňa, úplne novom. Ide o Bylinkový kúpeľ


Táto spoločnosť ponúka látkové vrecúška naplnené bylinkami. Ako už názov napovedá, sú určené k spríjemneniu a prevoňaniu kúpeľa. Ja osobne sa zvyknem, najmä v poslednej dobe takmer výhradne sprchovať. Avšak toto vrecúško mi pripomenulo, ako nesmierne uvoľňujúci a relaxačný kúpeľ môže byť. Z ponuky som si vybrala vrecúško s názvom Láska. Viac ako jeho názov ma na ňom lákalo jeho zloženie. Okrem jazmínu a damiany totiž obsahuje lupienky ruže a ružový esenciálny olej. A ja vôňu ruže skutočne zbožňujem! O jeho účinkoch si viac môžete prečíťať tu.


Vrecúško sa vhodí do vane počas napúšťania vody a nechá sa vylúhovať presne tak isto ako čaj. (Ale pozor, tento výrobok je kozmetika, nie je určený na konzumáciu). Voda po tomto konkrétnom produkte zmenila po vylúhovaní farbu na zelenú a po kúpeľni sa rozvinula jemná bylinková vôňa. Ale nemusíte sa báť, ani vy sa nezmeníte na Shreka, ani vaňa neostane zelená. Skrátka po vypustení vody neostane po vašom kúpeli žiadna neželaná stopa. 

Plusy:  - prírodný, bylinkový produkt bez žiadnych "umelín"
             - vrecúško nič neprepúšťa a vo vani neostávajú žiadne nečistoty
             - kúpou podporíte domácu ekonomiku, ide o slovenský výrobok

Mínusy:  - možno pre niekoho vyššia cena, obzvlášť keďže je vrecúško určené na jednorázové                            použitie. Avšak aktálne majú práve na toto vrecúško akciu.

Valentínska súťaž / Giveaway !!!


Hrá sa o dvojbalenie Bylinkového kúpeľa pre zamilovaných. Balenie obsahuje 2 vrecúška s produktom opísaným vyššie v článku. Takže v prípade výhry budete mať šancu sa podeliť s milovanou osobou. A ak nikoho takého nemáte, ostanú vám oba! :)

Pravidlá:

1. Súťaže sa môžu zúčastniť osoby s doručovacou adresou v Slovenskej, alebo Českej republike.
2. Súťaž trvá od dnes do 10. februára do polnoci. 
3. To, čo musíte spraviť, aby ste sa tejto súťaže zúčastnili je VEĽMI JEDNODUCHÉ. Stačí kliknúť na Facebookovú stránku tohoto blogu a zdieľať príspevok "Zdieľaj a vyhraj!".

Aký je váš názor na kúpanie/sprchovanie? Čo máte radšej? 

3 komentáre: