Karty

sobota 22. augusta 2015

Test šampónov a kondicionérov na veľmi poškodené vlasy!

Aj vás už napadla otázka či sa vyplatí investovať do drahej kozmetiky, ktorú zakúpite len  v kvalitnom kaderníckom salóne alebo len preplatíte za značku a efekt sa nedostaví ? Pripravili sme pre Vás zaujímavý test v ktorom sme testovali lacnú a drahú kozmetiku.

Šampóny a kondicionéry sa dôkladne používali 3 mesiace a naše dámy sa zamerali na prípravky, ktoré obnovujú poškodené vlasy.

Víťazom je drahá kozmetika KERASTASE

Vybrané produkty sme rozdelili do 2 kategórii, v jednej kategórii sa nachádzali tie lacné a v druhej profesionálne od kaderníkov. Najlepším hodnotením skončil šampón a maska Resistance Architecte od KERASTASE. V tejto rade sa nevyrába kondicionér, ale iba krémová maska rovnako, ako u značky L'Oreál Professionnel, alebo Bioderma.  


Všetky dámy ktoré testovali tieto kozmetiky sa zhodli že produkty od Kerastase sú najlepšie, majú príjemnú vôňu, ľahko sa rozčesávajú aj pri dlhých vlasoch a bohatá pena pri umývaní.

Druhé miesto L'Oreál Professionnel

Nemôžeme zabúdať  ani na kvalitu značky L´Oreál Professionnel  Intense Repair, ktorá skončila na druhom mieste, výrazne bodovala v kategórii hydratácie a výživy. Na rozdiel od KERASTASE sa líšila v známke zachovania objemu.



Pokiaľ Vás zaujali tieto produkty nemusíte ich chodiť nakupovať do kaderníckych salónov, ale jednoducho stačí objednať z eshopu
mysalon.sk

(PR článok)

1 komentár: