Karty

štvrtok 3. februára 2011

Rimmel French Manicure - 442 French Rose

Po sto rokoch sa mi podarilo si vypestovať aspoň aké-také nechty. A to aj vďaka tomuto. Strašne sa mi predtým štiepali. Taktiež však...ja to proste nevydržím mať dlhé nechty. Proste mám neovládateľnu potrebu ich skrátiť. Skrátka mi to zavadzá. Esteticky sa mi však dlhšie nechty páčia. No výhradne prirodzené. Umelé "gélové" a kdejaké drápy moc nemusím. Svoje dlhé (no dobre, až také dlhé nie sú, ale na mňa je to rekord)  nechty som nalakovala lakom Rimmel French Manicure - 442 French Rose. Je síce určený na francúzsku manikúru, ale ja som ním pretrela celé nechty (bez bieleho konca). Ten lak mám už dlhšie, no nedávno som ho našla zapadnutý niekde v taške.



13 komentárov:

  1. máš pěkné nehty a i s jedním lakem to vypadá jako taková jemná francie!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsi na konce před tím vážně nedávala bílý lak? Vypadá to tak. Jinak máš krásný nehty. Obdivuju, že máš konce tak bílý. Jak jsi toho docílila? Já mám sice nehty dlouhý, ale obávám se, že takovýhle bělosti nikdy nedosáhnu...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I love hands and accurate manicure ;))
    very tender nailpolish color

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju moc za milý komentář :)
    Takhle mám nehty nejraději :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa to moc nepaci podla mna pokial nechtiky nemaju aj ten ,,biely" pruzok stale mi to nepride dostatocne upravene.. my tomu doma hovorime familiarne mrtvolne nechty to su take ake mavali moje matikarky na strednej proste nijake.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ale vďaka tým dlhším nechtom to vyzerá, akoby tam ten biely koniec bol :) Milujem francúzsku manikúru!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. moc pekne nechty mas a tato dlzka je akurat :) a lak vyzera super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten krém na nehtovou kůžičkou Sally Hansen je hodně mastný já mám suchou kůžičku hlavně okolo palců a na to mi pomohl :) určitě vyzkoušej :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. dělám to obdobně jen je to maybelline a je to fakt nejlepší :o) myslela jsem že jsi fotila moje nehty :o) když jsem to tu viděla :o)))

    OdpovedaťOdstrániť