Karty

nedeľa 6. marca 2011

Essence multi action false lashes mascara

Nedávno som potrebovala novú riasenku a keďže peňazí veľa nemám, rozhodla som sa vyskúšať nejakú lacnejšiu. Do oka mi padla Essence multi action false lashes mascara.




S kefkou som bola spokojná, vystihuje moje požiadavky, je hustá, nie je umelá, ani gumená a štetiny sú na nej husté. Aj keď v tomto prípade možno až moc. Perfektne riasy oddelí (neznášam zlepence). Čo ma však sklamalo bola jej trvácnosť. Už po dvoch-troch hodinách sa začne drobiť a čiastočky z nej napadajú pod oko, čo nielen že nevyzerá dobre, ale je to aj nepríjemné. Celkove hodnotenie: ma svoje vyhody, aj nevyhody, záleží na tom, čo požadujete.

11 komentárov:

  1. Děkuju ti za recenzi, moc mi pomohla, protože jsem se chystala, že právě tuhle vyzkouším. Ani já nemám ráda slepence :D
    Super článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. najhoršia maskara ever.... som potrebovala nejakú lacnú, nech nemíňam svoje drahé, tak že vyskúšam túto... hrudky, žiadny super ohurujúci objem a barsjaké polepené, resp. ako mušie nôžky namiesto pekných mihalníc.. asi najbližšie zvolím maybelline volum´express-the colossal cat eyes..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. setrit drahu maskaru sa podla mna neoplati, pretoze maskary velmi rychlo vyschinaju...aj tie drahe

    OdpovedaťOdstrániť
  4. značku Essence mám sice ráda, ale musím uznat, že jejich řasenky nestojí za nic... A nejde o tom mít drahou řasenku, podle mého záleží spíš na kartáčku...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. líbí se mi vše, co má melodii a rytmus :)
    Jsem z hudební rodiny, takže jsem zvyklá na všechny hudební styly
    A jak jsem psala, tak animaci jsem vytvořila z toho důvodu, že to stejně nešlo vidět.

    a zruš si to ověřování slova u komentářů...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bellatrix šak jasné... každá schne.. nemyslím šetriť, aby mi vydržala rok :))) po troch mesiacoch by sa mala aj tak meniť zo zdravotného hľadiska.. mne ide o efekt..a veľa drahých špirál sú ešte horšie ako lacnejšie, preto skúšam hociktoré ;) takže to schnutie u drahých špirál vôbec nebolo podstatné, ale to aký efekt mala táto špirála u mňa ...a Effie nejde len o kefku, ale aj o konzistenciu, tubu - koľko farby pustí atď .. táto essence má dobrú kefku, ale to je asi všetko..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja som to pochopila tak, že po dvoch rokoch udržania váhy si môžeš povedať, že si si ju fakt udržala. Že až po tých dvoch rokoch je to schudnutie ako keby definitívne a telo si zvykne na novú váhu, na to stravovanie, prispôsobí tomu spaľovanie atď.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ale má aj dobrý vzhľad! taký..zaujímavý :)

    www.violet-colouredsky.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ne sinkful ale sinful ... a to je hříšný

    OdpovedaťOdstrániť
  10. fiha no dobre ze si napisala, nie je nic horsie ako opadavanie..

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja som túto špirálu už raz vyskúšala a veľmi som oľutovala aj tie malé peniaze čo som za ňu dala! BOLA HROZNÁ! Nikdy viac si ju nekúpim....

    OdpovedaťOdstrániť