Karty

nedeľa 13. novembra 2011

Frozen queen


Napriek tomu, že som si zaumienila obmedzovať kupovanie lakov som v prípade Essence akcie neodolala a (zatiaľ) jeden som si kúpila. Všetky "Colour and go" sú do konca novembra za 0,79 € v drogériach DM.


Farba je označená ako "frozen queen" a je perleťovo biela.


Avšak zakaždým keď sa naň pozriem, vidím inú farbu. Raz sa mi zdá biely, inokedy sivý, ružový, fialový, či modrý. Nanáša sa pomerne dobre, aj keď mierne pruhuje. Horšie je to však so schnutím. Schne totiž neuveriteľne pomaly. Nanášala som si ho niekoľko krát, kým sa mi podarilo si ho "nepobabrať" kým neuschne. Inak toto zlé schnutie som si všimla pri viacerých Essence lakoch, aké máte vy skúsenosti? Skúšali ste niekedy tie urýchľovače schnutia lakov? Oplatí sa do toho investovať?

7 komentárov:

  1. Škoda, že u nás taková akce není, kdyby je zlevnili a byly by ještě levnější, než jsou, asi bych vykoupila postupně všechny odstíny... :D
    Každopádně dost zajímavá perleť. :)
    Co setýče schnutí, u Essence laků je to různé, nějaké schnou rychle, nějaké pomalu... :)
    A stejně tak (různě) na ně působí všechny ty urychlovače... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo, suhlasim - essence laky schnu pomaly vo vseobecnosti, to uz som zistila aj ja. ale vsimla som si zaujimavu vec - zalezi to trosku aj od odtiena, niektore schnu lepsie, niektore horsie..neviem cim to je :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak tento odtieň sa mi konkrétne teda nepáči, ale inak nemám u týchto lakov problémy so schnutím, ako tu spomínajú iné dievčatá..
    A ano, škoda že v ČR takáto akcia nie je.....

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. u mna podla toho aky mam lak, tak aj schne preventivne podla skusenosti pouzivam urychlovace, dobry sa mi zdal ten essence sprej-len dlho nevydrzi(teda aspon mne sa zdalo) a kvapky-su take mastnejsie, musis kvapnut 1 -2 kvapky a niekedy mas mastne aj bruska prstov ako to stecie. Lak mi pride perletovy, takze kludne sa ti moze zdat vzdy ineho odtiena:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja s lakmi od essence nemám žiadne problémy.. určite som zažila aj laky, ktoré nešl zaschnúť napr. pri dvoch vrstvách a stále sa mi na nechtoch kvôli tomu robili odtlačky :) s essence som veľmi spokojná, za málo peňazí veľa muziky.. v tejto akcii som si kúpila tri glitrové laky, ktoré som vlastne aj ukázala v najnovšom poste :) urýchľovače schnutia nevyužívam - buď je lak dobrý, alebo ak neschne, patrí do koša ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ja som si v akcii kúpila tmavo modrý lak, a sa mi zdá že dosť rýchlo uschol, pričom som si dala dve vrstvy :) ...... áá ta akcia je super, tento týžden keď ešte nejaké budú mať tak si kúpim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Urýchľovače nepoužívam, buď si program rozplánujem tak aby mi mal kedy lak uschnúť, alebo prsty pod studenú vodu aby rýchlejšie stvrdol, to pomáha.

    OdpovedaťOdstrániť