Karty

nedeľa 22. januára 2012

Body shop - Banana shampoo & conditioner

Tieto dva produkty som si kúpila na základe nadmieru pozitívnych hodnotení na internete. Niektorí ľudia boli s nimi až tak spokojní, že trdili, že roky nepoužívajú a ani neplánujú používať iný šampón.



Oba výrobky stoja 5 €. Voňajú naozaj intenzívne po banánoch. Je to však prirodzená vôňa, nič umelé, no cítiť ju z vlasov celkom dlho. Oba produkty obsahujú pomerne málo ingrediencií, avšak banánová dužina je na prvých miestach. Napriek tomu, že je šampón určený pre všetky typy vlasov podľa mňa pomerne dosť vysušuje. Vlasy sú po ňom suché - ako po použití žihľavového, či brezového šampónu. Túto vlastnosť však vyrovnáva kondicionér, ktorý ma nadpriemerne tuhú konzistenciu, keď fľaštičku otočím hore dnom, vôbec sa nepreleje, ostane na dne. Po zahrkaní sa však dá "vybrať" celkom dobre, aj keď aktuálne mám z neho už menej ako polovicu.
Záver: Na moje vlasy teda nič úžasné, žiaden zázrak ako som čítala v recenziach sa nekonal. Šampón si pre jeho vysušujúcu funkciu asi viac nekúpim, kondicionér však možno áno, ten mi vyhovuje.

6 komentárov:

  1. Vlasy se mi docela mastí, tskže nevím, já bych ho možná vyzkoušela...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. som rada, ze si napisala recenziu na tieto sampony, nedavno som totiz citala o nich celkom pozitivnu reakciu, a planovala som ich kupu, teraz asi radsej zaradim spiatocku:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :-/ No tak to mozno na mastné vlasy risknem. Vyskusala som vselico, jedna vec hore dolu.

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rada by som si ich kúpila :) Na TBS sa mi cena zdá byť nízka a taktiež som čítala množstvo pozitívnych recenzií, ale bohužiaľ v mojej blízkosti sa Body shop nenachádza...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tenhle šampon můžu jenom doporučit. Jsem s ním nadmíru spokojená. kondicionér teda nemám, koupila jsem jenom šampon, ale i tak je efekt skvělý. Navíc jsem ho kupovala v Belgii, kde zrovna probíhala nějaká akce, takže jsem ho měla za polovinu.:-) Co víc si přát.:-)

    www.bmeltingpot.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vaaaau tie vyzeraju uzasne, kde si ich kupila?

    OdpovedaťOdstrániť