Karty

nedeľa 26. februára 2012

Bioderma Hydrabio Sérum


Tento produkt je určený na dehydrovanú pokožku vplyvom znečistenia, stresu a chladu. Používa sa ráno a/alebo večer po očistení pleti. Je možné ho použiť samostatne, alebo ako podklad pod krém, či make-up. Je nekomedónne, čo znamená, že neupcháva póry. Taktiež je hypoalergénny.


Balenie je hygienické - s praktickou pumpičkou. Ja osobne potrebujem na celú tvár dve stlačenia pumpičky, čo je pomerne tenká vrstva.  Sérum je nemastné - ani riedkej, ani hustej gélovej konzistencie - bielej až priesvitnej farby. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva na pokožke žiadnu vstvu ani povlak. Nezaznamenala som ani taký ten ulepený pocit ako v prípade podobných sér niekedy býva. Možno by však taká situácia mohla nastať kebyže to extrémne preženiete s množstvom. Pozorujem dlhodobý účinok - už sa mi na tvári takmer netvoria šupinky a moja pleť si vyžaduje menej častý peeling ako predtým. Má veľmi slabú, sviežu vôňu. Po použítí doslova cítitm ako sa pokožka hydratuje. Neviem ten pocit dosť dobre opísať, je to ako keby vás počas suchého letného dňa niekto ošpliechal vodou, alebo niečo podobné,  skrátka je to také osviežujúce. Niektorým ľuďom vraj vyhovuje ho používať samostatne, ja ho však používam pod krém. Skrátka nanesiem sérum, počkám kým sa vstrebe a potom ešte tvár nakrémujem.

5 komentárov:

  1. Vypadá zajímavě, něco o něm ještě počtu a rozhodně pouvažuju, nějaký hydratační nakopávák bych potřebovala...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To vypadá hodně lákavě, budu o něm uvažovat, pro moji suchou pleť by to bylo parádní :)

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja som si ho raz dala viac a potom som si z tvare mohla zosupat zvysky, ak vies co myslim, troska mi konzistenciou pripomina vichy, ale isto je od neho lepsi...a fakt hydratuje:)a neupchava pory, co je pre mna dolezite:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. evie: vazne? mne sa to vobec nedeje, normalne sa vstrebe. ale viem co myslis, stalo sa mi to uz pri inych produktoch

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Téda tak to je super výrobek, vůbec ho neznám a moc mě zaujal, děkuji

    OdpovedaťOdstrániť