Karty

pondelok 21. mája 2012

Bioderma giveaway !!!

Zdravím vás. Ospravedňujem sa za dlhšiu blogovú neaktivitu, mala som povinnosti a bola som odcestovaná. Snáď vám to vynahradím aktuálnou giveaway, ktorú vám ponúkam vďaka spolupráci s Biodermou.

Pravidlá:

1. Sledujte ma cez Google Friend Connect, alebo cez Facebook - link nájdete na hornej lište. (nepovinné)

2. Vyberte si produkt od Biodermy, ktorý by ste chceli vyhrať. Pomôcť vám môže táto stránka

3. Napíšte mi, či (a ako) vás ovplyvňujú kozmetické blogy. Keď si prečítate pozitívnu recenziu presvedčí vás to ku kúpe? A keď si naopak prečítate o tom, aký je nejaký produkt zlý odhovorí vás to od plánovanej kúpy? Predtým než do niečoho investujete, nájdete si na internete skúsenosti niekoho, kto daný produkt vyskúšal? Alebo si kozmetické blogy čítate len pre zábavu a to čo si kúpite  od nich absolútne nezávisí? Stalo sa vám niekedy, že ste si niečo recenzované kúpili a vaše skúsenosti boli odlišné? (Otázky vám majú len pmôcť sformulovať odpoveď, nemusíte odovedať na všetky.)

4. Napíšte váš mail, alebo blogovú adresu - skrátka nejaký spôsob ako vás cez internet možno kontaktovať.


Giveaway trvá presne týždeň od zverejnenia tohto príspevku. Zúčastniť sa môžu všetci, čo majú poštovú adresu na Slovensku, alebo v Českej republike. Výhercov bude 5. Troch vyberiem podľa toho ako ma zaujmú odpovede a dvoch náhodným výberom. Vyhráte ten produkt, ktorý napíšete, že si želáte.


35 komentárov:

  1. Ahoj,
    to je krásná qiveaway, Biodermu mám moc ráda tak se i ráda zučastním, třeba se na mě usměje štěstí :)

    Vybrala bych si Photoderm Bronz SPF30 protože s opalenou pokožkou se cítím o mnoho lépe :) Myslím si, že mě kosmetické recenze nijak neovlivňují, pokud mě nějaký produkt zaujme, dívám se hlavně na to, co mám s pisatelkou společného - zda mi daná věc vůbec sedne.

    Jednu dobu byla dost vychvalovaná řasenka One by One, koupila jsem si ji a dost mě zklamala:/
    Nejraději mám právě kosmetické blogy, i když na většinu produktů nemám peníze, ráda se kochám a sním o nich :D

    iw.jad@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Po týdnu, těsně před uzavřením měním výběr na - Photoderm MAX Teintée SPF 50+ zabarvený krém, protože se mi zase rozjela vyrážka na břiše a ve mě ty bílé flíčky, které nejdou opálit vyvolávají depky. :D A myslím, že tohle by mohlo být řešení. :)
      (Nejde mi tvá stránka, tak jsem vybírala z bioderma.cz, snad to ničemu nevadí)

      Odstrániť
  2. A já zas klidně odpovím na všechno, když už sis s tím psaním otázek dala takovou práci :-)

    Kosmetické blogy mě ovlivňují dost, ráda se nechám inspirovat a koupím to, co někdo pochválí, ačkoli v mnohých případech hodně záleží také na tom, kdo to pochválí, v některé blogerky mám důvěru větší než v jiné. Negativní recenze mě odradí zcela určitě, nepamatuju si, že bych si někdy po jejím přečtení nedoporučovaný produkt stejně koupila (pokud jsem ho už před tím neměla doma).

    V poslední době si před každým plánovaným nákupem hledám a čtu recenze ostatních, nedělám to jen u impulzivních nákupů levných věcí.

    Jak už jsem napsala, co nakupuji závisí na tom, o čem se píše, nicméně čtení blogů je pro mě hlavně zábava, pokaždé když zapínám počítač, tak se těším, kolik asi příspěvků mi bloglovin vyplivne a kolik jich bude mít zajímavé téma :-)

    Stává se mi to celkem často, že mi nesedne něco, co spoustě jiným ano... naposledy asi s tónovacím krémem od Narsu, všichni co znám hýří nadšením a já z něj moc odvázaná nejsem.

    V případě výhry bych si přála Photoderm AKN MAT. Mail mám na blogu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V poslední době čtu hodnocení na produkty pořád, podle toho se mi to také doma hromadí:D Ale blogy čtu ráda i jen tak, ze zvědavosti:)
    Ráda bych vyhrála:http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/508.html
    Lucie.Stocesova@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, tvoj blog sledujem :) ak by som bola vyžrebovaná, tak určite by ma potešila čistiaci a vyhladzujucí krém určený pre problematickú pokožku s akné, Sébium AKN krém

    Jasné, že blogy sledujem hlavne kvôli rôznym názorom na produkty a spokojnosť zákaznikov. Stalo sa aj, že moje pocity z produktu boli úplne odlišné, ale to sa stalo asi iba raz. Nerozhodujem sa iba podľa jednej recenzie, určite si pozriem viacej článkov na dany produkt, popozeram niečo na internetovej stránke daného produktu a až tak sa rozhodnem ku kúpe :) ale mnoho vecí kupujem iba tak, a až ked zistim že mi to nesedí popozerám, či som sama alebo je aj niekto iný,kto má takéto skúsenosti :D

    tonkissfu@gmail.com

    A ja by som sa chcela opýtať ako si sa dostala ku spolupráci s biodermou? veľmi ma to zaujíma :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj, sleduji na fb =)
    velmi se mi zamlouvá výrobek Sensibio Déo: Antiperspirant

    Na recenze docela dám. Když na něco vidím kladné recenze na více blozích, koupím si vychvalovanou věcičku, přesto, že jí nepotřebuji xD
    A když potřebuji nějakou určitou věc, většinou se podívám na různá hodnocení, než vyberu finální výrobek.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. 1. Sledujem uz dlhsi cas :)
    2. Vyskusala by som PHOTODERM MAX SPF50 Tonovaci krem (svetlejsi odtien, ak je), lebo nemam ziaden lahsi kryci krem s SPF na leto.
    3. Mna recenzie rozhodne ovplyvnuju, ci uz pozitivne alebo negativne. Vzdy ked si chcem kupit nejaky produkt (najma drahsi), presondujem aspon 10-20 blogov a snazim sa si utvorit uceleny nazor, aj s negativami, aj pozitivami. Potom, samozrejme, ak sa da, idem do drogerky alebo parfumerky a produkt skusim - napr make-up, jeho texturu a pod., ci mi sedi odtien.. A az nasledne si nieco kupim. Som este student a hoci brigadujem, penazi nie je nazvys, takze takyto "vyskum" pred kupou a vyplaca. :D Ale blogy citam aj len tak, pre radost, aby som vedela, co je nove na trhu, ako rozne novinky vyzeraju v skutocnosti a tak.
    4. Moj mail je veri.soltesova@gmail.com
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Plus, aj na nasom blogu prebieha rozdavacka, budem rada, ak sa zucastnis! :)

      Odstrániť
    2. No, viem, ze giveaway je ukoncena, ale ak by som nahodou vyhrala, radsej by som vyskuslala ospevovani micelarnu vodu, kedze ten tonovaci krem sa uz ku mne akosi dostal :D
      Nikavero

      Odstrániť
  7. Recenze na blozích mně svým způsobem ovlivňují, ale rozhodně ne tím způsobe, že když si přečtu kladnou recenzi na nějaký výrobek, tak jej okamžitě letím koupit. Když vím, že takovou věc potřebuji, tak si ji klidně později koupím. Když si přečtu negativní hodnocení, vím zase, od čeho se raději držet dál. Takže recenze hodnotím určitě kladně, je to dobrá věc, která určitě pomůže při rozhodování :-)
    Vybrala bych si Sébium AKN fluid.
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ked sa chystam do niecoho zainvestovat a chcem si byt naozaj ista, vyhladavam kvalitne recenzie, ktore maju velke mnozstvo obrazkov(u dekorativnej kozmetiky) a rozhodne pomahaju. Myslim ze nie je problem rozoznat dobru recenziu a podla toho sa zariadit, vacsinou maju bloggerky pravdu. Rozmyslam, ci som niekedy nieco skusila a potom bola uplne sklamana, ale myslim ze nie. Skor si pamatam ako ma kazdy odhovaral od Maybelline Dream Nude Airfoam a ja som si ho aj tak zaobstarala a som viac ako spokojna, lahucky jemny make-up, presne ako slubovali zahranicne beauty blogy. Skor sa mi zda, ze niekedy je vyhodnoteny testovany produkt prilis objektivne a berie sa moc ohlad na niektore vlastnosti, ktore nemusia byt pre kazdeho podstatne. Preto mam rada ked su zhrnute a vymenovane vlastnosti a kazdy sa rozhodne, ci je to presne to co hlada :)

    vybrala som si Sebium Pore Refiner, naozaj by sa mi hodil, mam teraz problemy s upchatymi pormi :/

    a najdes ma na http://mishellaway.blogspot.com/ alebo mishellaway@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  9. sama mám kozmetický blog, takže sa snažím uviesť veci na pravú mieru a mám rada blogy, kde takisto neklamú a zbytočne nepreháňajú len kvôli sponzorovaniu či zvučnej značke. preto si dávam pozor, či ódy na daný produkt, ktorý si chcem kúpiť, nie sú iba falošné správy, či je produkt riadne vyskúšaný dlhšiu dobu a ak je naozaj dobrý alebo naozaj zlý, tak dám na recenziu :) pretože som predsa len "chudobný študent" a peniaze z brigády nechcem zbytočne mrhať na nefungujúce somariny (až na riasenky... tam si nemôžem pomôcť a nakupujem odušu všetko, čo má v názve OBJEM, aj keď sa ten objem väčšinou nekoná :)) škoda že v posledno čase blogy upadajú a všetci sa zameriavajú na to isté...z biodermy túžim po Photoderm MAX Make-up SPF 50, svetlom odtieni- pretože som čítala pozitívne recenzie, ale 20€ by som ja osobne radšej dala na darček priateľovi, keď sa už blížia jeho narodeniny O:)

    veronika.bejdova163@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. kyky99@seznam.cz
    Kosetických blogů je v dnešní době tolik, že člověk mus vytříbit a vypozorovat bloggery, kteří mu sedí. Já osobně mám několik blogů, které čtu strašně ráda a pokud přečtu pozitivní recenzi (na jiný než pečující produkt, tam se shodnu s málokým), třeba na dekorativku, nebo věci, u kterých nezáleží na preferencích pokožky, kupuji s radostí. Pokud je to na blogu, kam jenom narazím, kolikrát by mě asi ani ta samá věc nezaujala, jde také o to, jak kdo článek podá.
    Co se investic týče, většinu věcí, od kterých čekám, že nějak zafungují, opravdu nejdřív projedu googlem. Co se dekorativky (stínů, lesků...) týče, je to celkem jedno, ale třeba řasenky, pudry, nebo i krémy, tělová mléka aj. - tam si ráda nechám poradit. Ale u laků na nehty?! Tam jsem naprosto ujetá a i když někdo napíše, že lakování bylo voser - a lak se mi líbí - nezastaví mě ani jedoucí vlak a mozek přechází do ústraní. :D
    Odličný názor na produkt mám často, ale rozhodně bych to nikdy blogerům, nebo komentujícím neměla za zlé, každému z nás vyhovuje něco jiného a když jeden řekne, že je to strašné příjemné, druh zas, že mastné, odráží se to od různých faktorů a bohužel se mi zdá, že někteří na tenhle fakt občas zapomínají.
    Kdyby se mi poštěstilo, vybrala bych si asi klasickou Sensibio H2O micleárku. Všichni o ní pořád pějí oslavné ódy a já ji ještě nezkoušela. :D (A nejsem si jistá, jestli si to neprotiřečí s tím, jak se nechávám ovlivnit kosmetickými blogy. :D)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Sleduji přes GFC :)
    Budu velmi "originální" a od Biodermy bych si přála micelárku Sensibio H2O.
    Kosmetické blogy mě velmi ovlivňují. Díky nim jsem zjistila jak o sebe pečovat. Díky nim také vím jakým produktům se v drogerií vyhnout a naopak po kterých jít.
    Když si chci něco koupit tak se také většinou snažím na různých blozích či diskuzích najít co na to ostatní ženy říkaly. Je dobré vědět přibližný pozitivní či negativní účinek.

    chiarlottes@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Bioderma Photoderm Autobronzant Sprej 150 ml -tenhle produkt mě fakt už podle recenzí, vypadá fakt skvěle :)
    jinak kosmetické recenze mě v koupi produktu ovlivňují opravdu hodně, vždycky když mám v obchodě vyhlídnutý nějaký kosmetický produkt, tak už automaticky se jdu podívat na recenze co na něj říkají ostatní :)
    kikinka-13@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. sledujem cez GFC. a blogy sleduje zatial len rok. ked si chcem kupit drahsi produkt (tyka sa to najma dekorativky alebo drahsej telovej kozmetiky), tak si precitam vsetky mozne blogy a recenzie, pripadne hladam reviw na youtube. a to ma presvedci o tom, ci kupit alebo nie :) a este castejsie sa stava, ze nieco ani nepotrebujem, ale na zaklade odporucania si to kupim..a tak mam teraz napr. 5 spiral, pricom pouzivam kazdy den inu a to sa prejavi aj na zasychani..ach jaj :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. a vybrala by som si Autobronzant. V pripade vyhry ma kontaktovat mozes tu: http://girlsrulesandhauls.blogspot.com/

      Odstrániť
  14. ahoj, já jsem si na základě čtení blogů koupila právě micelárku od Biodermy a říkám si, že by stálo za to vyzkoušet i něco jiného od této značky, tak snad to vyjde takhle.
    Mám zájem o Hydrabio sérum.
    Martinka.mal@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ja by som chcela ocny sensibio :)
    pokial mam oblubeny blog, tak urcite dam na rady dotycnej. som ovplyvnitelna :) a ked chcem narychlo recenzie na konkretny produkt, tak mi vzdy pomoze stranka makeupalley.com :))

    mojblog22@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Kosmetiku miluju a ještě víc její nakupování :)..takže na blogy dávám hodně..
    když si chci něco koupit..a některý z mých oblíbených blogerek to pochávílí..tak si to jdu koupit hned taky :D..
    pokud si něco chci koupit..a nečtu na to kladný recenze..tak váhám..jestli investovat nebo ne..ale ptž jsem každá jiná..a ráda si o věcech dělám vlastní obrázek..tak to nakonec většinou koupím..a pak si nadávám :D..ptž se ukáže..že produkt dobrý opravdu nebyl..
    a pak se mi často stává..že když něco některá z mých oblíbených blogerek pochválí, zmocní se mě touha to taky vlastnit..a to jsem původně ani nevěděla, že něco takovýho existuje..a že bych to vůbec chtěla :D..
    Jinak bych si od Biodermy přála nejvíc "šlehačku", tedy tu čistící pěnu z řady Hydrabio :)..
    E.mail: klarka.soukupova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. 1. Sleduji
    2. Sensibio H2O 500 ml
    3. Právě kvůli blogům jsem začala používat Sensibio H2O 500 ml
    4. tapeta2007@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  18. 1. Sleduji Tvůj blog přes GFC už dlouho.
    2. Zaulajo mě Hydrabio sérum, protože mám docela dehydrovanou a citlivou pleť, takže si myslím, že přesně tenhle výrobek by mohl pro mě to pravé ořechové :)
    3. Od té doby, co jsem propadla kouzlu kosmetických blogů, tak si samozřejmě před plánovanou koupí nějakého dražšího výrobku blogy projíždím, googlím názory ostatních a jsem schopná nad tím strávit docela dost času. Pokud si na danou věc přečtu víc záporných než kladných recenzí, tak si ji nekoupím a automaticky od ní dávám ruce pryč. Když mám v plánu si pořídit nějakou levnější věc, tak si recenze speciálně nevyhledávám, díky mým oblíbeným blogům, které sleduji, už většinou vím, jestli za to ta daná věc stojí nebo ne.
    Naštěstí se mi ještě nestalo, že bych si koupila něco, co by bylo na blozích vychvalované a já bych potom byla zklamaná. Pokud jsem se nějakou blogovou recenzí inspirovala a něco si podle ní koupila, tak jsem zatím pokaždé byla spokojená. Většinou se inspiruju u recenzí na laky na nehty a jinou dekorativní kosmetiku :)
    4. spicedchocolate(at)seznam.cz
    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Sledujem :)))
    :) Zaujal ma šampon Nodé Fluid (http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/521.html)
    3) takže kozmetické blogy ma určite ovplyvňujú pretože keď si prečítam pozitívnu recenziu a idem do obchodu si kúpiť napr. aj krém na ruky tak vyberám z tých o ktorých som čítala pozitívne recenzie :D A negatívna recenzia ma určite odradí od kúpy :)
    4) Timus3ka@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  20. sledujem:)
    http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/582.html miceralku na mastnu pleť:)
    skusenosti mam s radou hydrabio ktoru použivam na všetko okrem nosu:D Je skvela:)
    fredyqa@azet.sk
    A blogy ma ovplyvnuju čitam recenzie rada a niekedy sa aj v obchode priklonim k tomu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. To je skvelá súťaž:) Kozmetických blogov sledujem iba niekoľko - tvoj:), niektoré z tých, ktoré máš uvedené vľavo a ešte nejaké dva, tri. S tými recenziami je to tak, že väčšinou si prečítam pozitívnu recenziu na nejaký výrobok, poviem si, že to môže byť fajn a že sa na to pozriem v obchode, no potom na to väčšinou zabudnem:) Keď už ale natrafím na viacero pozitívnych reakcií k jednému výrobku, pomyslím si, že na tom asi niečo bude a ak ho potrebujem, chcem:) a nie je nejaký predražený, tak ho vyskúšam. Ale že by som potrebovala vyskúšať každý výrobok s pozitívnou reakciou, to zas nie (asi to ani nie je v silách bežného smrteľníka :) Čo sa týka negatívnych reakcií, tam väčšinou dám na radu niekoho, kto už má s výrobkom skúsenosti, aby mi nebolo ľúto zbytočne vyhodených peňazí. Ak ide o väčšiu investíciu, prečítam si okrem recenzií na blogoch aj rôzne diskusie na nete. Ale inak si blogy čítam aj len tak pre zábavu alebo keď sa musím učiť:))

    strašne by som chcela vyhrať Photoderm autobronzant sprej: http://www.bioderma-sk.sk/bioderma-sk-sk/eshop/7-1-PHOTODERM-Pokozka-a-slnko/0/5/50-PHOTODERM-AUTOBRONZANT-sprej-150ml Mail: energiq.bloger@gmail.com. Pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Sledujem ;)

    Tak k BIODERME... rada by som vyskusala PHOTODERM AUTOBRONZANT sprej 150ml, kedze som uplny snehuliak (preto jedina z rodiny svietim uz na kilometre :/ ) a so slnieckom sa velmi nekamaratim, teda ono so mnou... a toto by bola fajn prilezitost vyskusat tento vraj zazrak :) s mensim bonusom, ze by ma mama nezabila :D

    A teraz k blogom. Nie som na nich moc zatazena, ale ak sa najde nieco, co by ma stalo trosku viac ako len par eur, tak si o tom vyrobku rada precitam nazory inych ludi. Ak najdem pozitivne reakcie, tak ma az pri srdiecku zahreje a mam skvely pocit, ze by to mohlo takto fungovat aj u mna (:D), ale ak si precitam nieco zle, tak mam mensie pochybnosti... Potom ma to trochu hneva, tak sa snazim najst silou mocou nejaky blog, kde o tom vyrobku basnia...ale po tom vsetkom si to aj tak premyslim vlastnou hlavou...a hlavne sa sama seba opytam ci to NAOZAJ potrebujem ( a vtej chvili zabudnem na vsetky blogy, ked pomoze, tak pomoze, ked nie, tak nie...risk je zisk:)


    Nerriffe@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemohla by som to prosim zmenit na Sebium AKN Fluid? Po dlhej chvili, fakt dlhej mi doslo, ze toto by bolo uzitocnejsie, hlavne pre moju plet, ktora bojuje s akne uz straaasne dlho. Kedze pouzivam od Biodermy cistiacu pletovu vodu, tak by sa to hodilo do zbierky mojej chorej tvare (:D). Vdaka :)

      Odstrániť
  24. Ahoj, podmienka 1 splnená :) Ja si recenzie čítam rada, ale musia mať hlavu a pätu, nejakú výpovednú hodnotu, fotodkumentácia:) je tiež plus. Mysím, že je fajn, že máme takú možnosť prečítať si o výrobku ešte predtým, než si ho kúpime a neľutovať to potom. Spomeňte si, koľkokrát ste si kúpili niečo, lebo to malo dobrú reklamu alebo sľubovalo zázračné účinky a potom prišlo veľké sklamanie. Teraz, keď existujú blogy, diskusné fóra, recenzie, atď, viem, čo môžem od výrobku očakávať. Stačí mi vedieť, že špirála mi riasy nezlepí, nevysychá rýchlo, a ostatné info, ktoré sa dozviem z kozmetických blogov. Nepotrebujem klamlivý obraz, ktorý ponúkajú reklamy, kde prezentujú XXL riasy s 3D efektom a špirálu, ktorá pracuje bez pomoci rúk :)) Inak som si o sebe až donedávna myslela, že som človek neovplyvniteľný, ale potom som videla u teba recenziu na ten očný krém a musela som si ho ísť kúpiť:) (čo samozrejme neľutujem, lebo je fajn). Trochu som sa rozpísala:) Ak by som vyhrala, priala by som si ten sprej Photoderm Autobronzant. :)) kontakt: wanamingo22@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Super Giveaway! Niečo od Biodermy vždy poteší ;)))

    Prvá podmienka samozrejme splnená. Ak by som vyhral a niečo by som si mohol vybrať, určite by to bol krém Sébium AKN Krém, ktorý by sa mi výborne hodil k mojej čistiacej vode Bioderma Sébium H2O. Tú momentálne používam a je naozaj výborná.

    Kozmetické blogy si z času na čas veľmi rád prečítam, pretože prinášajú (zväčša) naozaj nezaujatý názor na prezentované výrobky a zbytočne nevychvaľujú (aspoň tie v našich zemepisných šírkach, keďže ľudia čo za nimi stoja si výrobky kupujú zväčša za vlastné a tým pádom píšu "od srdca"). Mám však svoju obľúbenú kozmetiku, ktorej som verný už nejaký ten piatok a preto sa málokedy nechám ovplyvniť článkom či už na blogu alebo v časopise... Ak si kúpim niečo "neobvyklé" je to väčšinou spontánna kúpa v hypermarkete. A ak sa nechám inšpirovať ku kúpe, alebo aspoň skúšaniu, je to pri parfémoch, nie pri kozmetike ako takej... Spomínam si jedine na jeden výnimočný prípad, keď som si kúpil na základe recenzie na blogu (ale neviem, ktorý to presne bol) hydratačný krém pod oči... Neoľutoval som jeho kúpu, takže verím, že niektorých beauty blogy naozaj inšpirujú k nákupu.

    Ak sa náhodou pošťastí (čo by bolo naozaj suuper): madebyboy@yahoo.com

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Ja som si vybrala toto sérum, vyzerá skvele http://www.bioderma.com/sk/nc/produkty/co-je-nove/product/action/993.html

    Podľa mňa sú blogy určite užitočné ale spolieham sa sama na seba v tom čo je dobré a čo nie. Rozhodne ale na blogoch hľadám inšpiráciu čo kúpiť a čo nové vyskúšať pretože nedá sa naozaj popozerať všetky veci čo sa v drogériách a parfumériách nachádzajú a občas mi unikajú nielen úžasné výrobky ale ja celé obchody. no a tiež sa mi páči že niektorý používajú určité produkty úplne iným spôsobom na ktorý by som sama určite neprišla...

    dúfam že sa mi pošťastí: michaella.slukova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Ahoj :) ja by som rada skusila node oral, nakolko mi ustavicne vypadavaju vlasy a nic mi doposial nepomohlo :(
    Na otazky, ktore si polozila je moj nazor takyto - recenzie si citam hlavne preto, aby som sa dozvedela, aky nazor ma na dany produkt co najviac zien, samozrejme ak sa ale najde par ludi, ktori s produktom spokojni nie su, od kupy ma to neodradi, a musim sa presvedcit sama, ci je dany produkt naaozaj zly alebo nie. Ved ako sa hovori sto ludi - sto chuti.
    Zdravi Ta Nelka
    http://redblackwhite-nelka.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  28. ahoj propadla jsem blogům když jsem byla měsíc na neschopence a začala jsem nakupovat kosmetiku ve velkém a hodně dám na recenze.Jsem jak maniak a zkoumám každý den kdo co nového vyzkoušel.Chtěla bych vyzkoušet krém na akne sébium AL

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Langmaierova1@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť