Karty

sobota 15. septembra 2012

DM taštička

Na začiatku vám najprv objasním ako to so mnou a DM zákazníckou kartou bolo. Vždy som ju odmietala.   Tie zľavové knižky ktoré za tie body ponúkajú pre mňa nikdy lákavé neboli. Keď niečo chcem, kúpim si to aj bez tej pár centovej (či pár eurovej) zľavy. A aj tak si myslím, že to má hlavne tento účel. Totiž keď máte zľavovú knižku poviete si - jééj, tento výrobok môžem mať takto lacno. A keď už som tie body obetovala, bola by škoda to nevyužiť. A myslíte si ako výhodne ste nakúpili, prípadne ako ste skvele ušetrili. Figu drevenú! Kúpili ste si výrobok, ktorý ste pôvodne nemali vôbec v úmysle kupovať. Čiže ak ste si vďaka zľave kúpili výrobok za 5 € (ktorý mal normálne bez zľavy stáť 10 €), tak ste neušetrili 5 €, ale minuli 5 €! Pretože bez toho aby ste videli v knižke tú zľavu by vám ani nenapadlo ho kupovať. Nehovoriac o tom, že je to pre nich jednoduchý spôsob ako si spraviť prieskum trhu - vďaka tým kartičkám vedia čo ľudia kupujú.

Lenže nakoniec ma zlákali. Niekoľko krát mi dali tú provizórnu papierovú kartičku, ktorá putovala do koša kým som si ju nakoniec nechala a dala poslať plastovú. A nakoniec som bola rada. Keď vyháslili akciu, že za 70 bodov si môžete vyzdvihnúť taštičku s mini baleniami kozmetiky, bola som sklamaná, že nemám dosť bodov. No a potom som získala 20 bodov za uvedenie mailovej adresy a ďalších 20 za objednávku ďalších kariet. A spolu s nákupmi som postupne tých 70 bodov nazbierala. Bola som skeptická, lebo na facebooku ste viacerí písali, že už na tretí deň po vyhlásení akcie boli taštičky minututé. No napriek tomu som sa išla  (takmer mesiac po začatí akcie) do DM-ky opýtať, či im ešte nejaká nezostala a mala som šťastie. 


A čo som si v nej našla?

Balea šampón - bol zle zavretý a polka z neho vytečená. Kedysi som ho mala rada - býval to šampón ružovej farby a príjemnej vône. Nerobil žiadne zázraky, ale vlasy umyl bez toho aby s nimi spravil niečo negatívne. No a potom zmenili recept. Už je farby priesvitnej a vlasy mám z neho vysušené a krepovité.

Essence balzam na pery - veľmi pekne vonia, no mne tieto "namočprst" balenia moc nevyhovujú. Radšej mám hygienicky balené tyčinky.

Fa sport sprchový gél - príjemne vonia, nemám mu čo vyčítať.

Catrice riasenka - na moje prekvapenie nebola vyschnutá (ako to často v prípade, že ju niekde dávajú lacno, alebo zadarmo býva). Kvalitou - lepší priemer. Nijaké do neba vytočené superhusté riasy nevytvorí, ale ani riasy nezlepí. 

Olay krém na tvár - krém ľahkej konzistencie, ochranný faktor 15. Rýchlo sa vstrebáva.

Zubná pasta Sensodyne - čo dodať? Zíde sa :D

Inak hodnotím pozitívne, že sa v DM začali aj na Slovensku predávať takéto miniatúry. Človek môže niečo vyskúšať bez toho aby musel vyhadzovať peniaze za veľké balenie keď ešte nevie, či mu to bude vyhovovať. Kiež by malo viac výrobkov dostupné takéto malé balenia. Tiež ich využijete keď cestujete. Obzvlášť ak cestujete lietadlom a beriete si len príručnú batožinu - keďže v nej môžete mať balenia max 100 ml v celkovom objeme 1 liter. 

6 komentárov:

  1. myslis, ze ich budu mat aj v po? pretoze ja som tiez prisla asi 3dni po zacati a uz neboli, tak zeby zase zacali?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. skus sa opytat, ale podla mna som len mala stastie, ze som nasla DM-ku, kde ich este mali

      Odstrániť
  2. ja som sa minuly tyzden pytala, u nas nie su uz davno :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. u nás bylo podobná akce za 200 bodů, ale byla v tom i slevová knížka. navíc před tím byla akce "nakup nad 300 kč dostaneš 100 bodů navíc", takže bodů bylo dost. ale vzorky tam byly povětšinou pytlíčkové, myslím jen jenda pixlička šamponu a o řasence si mohl člověk jen nechat zdát. ty jejich slevové kupony moc neprožívám. většina jich skončí v koši.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé, tahle taštička u nás myslím nebyla, což je škoda, za těch 70 bodů by se hodila. Jinak ten DM systém bodů mi přijde trochu ujetej, za 20 korun máš jeden ufňukanej bod, docela málo..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. že balení "namočprst" :D to pobavilo :D

    OdpovedaťOdstrániť