Karty

streda 19. decembra 2012

Himalaya Herbals - proteínový kondicionér

V dnešnom článku vám predstavím proteínový kondicionér Repair & Regeneration. Tak ako v prípade čistiaceho gélu, aj tento výrobok mi poskytla stránka www.mojahimalaya.sk

Je určený na suché a poškodené vlasy. Účinkovať má podľa popisu na stránke takto:

  • Vlasy regeneruje a chráni pred každodenným poškodením
  • Vlasy vyživuje a zvyšuje ich pevnosť
  • Uľahčuje rozčesávanie vlasov
  • Znižuje vypadávanie
  • Udržuje ich mäkké, lesklé a zdravé

A moje skúsenosti? Kondicionér nie je ani príliš riedky, ani príliš hustý. Má ružovú farbu a naozaj nádhernú vôňu, ktorá ma naprosto očarila. Myslím, že v tom cítiť nejaké kvety, ale nie som si úplne istá. Čo sa týka účinkov - vlasy zjemňuje, mierne odstraňuje krepovitosť, lepšie sa po ňom rozčesávajú a pekne sa lesknú. Vlasy nijak nadmerne nezaťažuje, ani nie sú po ňom mastné. Nemám mu čo vyčítať, avšak nijaké zázraky nerobil. No nespôsobil ani žiadnu škodu, takže ho hodnotím ako mierne nadpriemerný. Hlavne kvôli tej vôni ho odporúčam vyskúšať. 

A kde ho zoženiete? Bohužiaľ nie je dostupný v bežných obchodoch, dá sa jedine objednať zo stránky http://www.mojahimalaya.skPráve teraz majú na nej vianočnú akciu – zľavy 10% - 50% na celý sortiment. Ak však chcete ušetriť ešte viac, zadajte v procese objednávky v kroku „Doprava a platba“ kód "BELLATRIX" (bez úvodzoviek) a získate 15% zľavu z už zľavnených cien. A to sa skutočne oplatí! 



2 komentáre:

  1. přesně něco podobného sháním :D díky za typ :D

    PS: Tebe (a všechny co toto čtou), srdečně zvu na svou GIVEWAY, která se teď koná u mě na blogu. Nemám moc velkou návštěvnost, takže šanci na výhru má každý velice velkou.
    http://photosvogue.blogspot.cz/2012/12/giveaway-for-christmas.html#more

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, prave som si zalozila novy kozmeticky blog, budem rada ked ho navstivis :)
    Vesele Vianoce!

    http://oceanofbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť