Karty

utorok 29. januára 2013

Nivea BB krém - prvý dojem


Čo sľubuje?


NIVEA Skrášľujúci hydratačný BB krém 5 v 1 - svetlý tón pleti, ktorého zloženie je obohatené o minerály, provitamín B5 a ľahký mejkap, okamžite zaistí bleskovo bezchybný vzhľad pleti.

  • Zjednocuje tón pleti a zjemňuje viditeľné póry.  
  • Kryje nedokonalosti pleti - pigmentové škvrny, začervenanú pleť, jemné linky a príznaky únavy - tmavé kruhy pod očami. 
  • Rozjasňuje pleť a zdôrazňuje jej prirodzený tón. 
  • Ľahké, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie dodá pleti potrebnú hydratáciu. 
  • OF 10 chráni pleť pred vplyvmi slnečného žiarenia, ktoré spôsobujú predčasné starnutie.

Moja skúsenosť


Vopred upozorňujem, že som ho použila raz - zo vzorky. Bola som naň veľmi zvedavá, pretože som ho viac krát videla v horných priečkach v rebríčkoch u nás predávaných BB krémov. Vyrábajú sa dva odtiene - svetlý a tmavý, ja som skúsila svetlý. Vonia presne ako klasická modrá nivea. Má hustejšiu konzistenciu, ktorá naozaj pripomína ázijské bb krémy. Na dotyk je veľmi príjemná. Napriek tomu, že som skúsila svetlejšiu farbu - bola pre mňa príliš tmavá. (Kedy si konečne výrobcovia uvedomia, že v našich končinách je vačšina ľudí bielych ako stena?). Avšak to nebol najväčší problém. Ten nastal keď som sa tento BB krém pokúsila rozotrieť. NEDALO SA! Rozotieranie síce bolo príjemné (neschol, nedrolil sa, nebolo treba tlačiť) no nech som sa snažila ako som len chcela, stále som mala na tvári fľaky. Skúsila som to nejak kompenzovať púdrom, no ani to nešlo a ja som vyzerala ako keby som trpela nejakou kožnou chorobou. Po niekoľkých minútach boja som to vzdala, odlíčila som ho a použila niečo iné. 

Skúšali ste ho? Mali ste podobnú skúsenosť alebo nie? Viete poradiť ako ho poriadne rozotrieť? (resp. spravila som niečo zle?)

(Som nútená aspoň na čas zablokovať anonymné komentáre. Neustále mi sem pribúdajú po anglicky písané spamy. Viete poradiť ako inak toto riešiť?)


7 komentárov:

  1. asi ako všetky BB krémy ... pre mňa samozrejme sklamanie, ako odtieňom tak aj efektom ... nechápem prečo sa u nás nenájde svetlý a krycí BB krém... zatiaľ som bola spokojná len s kórejskými BB
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem zkoušela ze vzorečku, světlou verzi a ikdyž nejsem žádná bledulka tak jsem stejně měla na obličeji divný odstín, nešlo to rozetřít a když jsem se asi hodinu po aplikaci vysmrkala, tak byl kapesník celej od BB :D tenhle už nikdy, těžký, fuj

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zrovna včera jsem zkoušela také vzoreček, vybrala jsem si světlý odstín, po otevření vypadal celkem dobře, krásně voněl jako klasická Nivea. Roztíral se mi celkem rozumně, hned po nanesení vypadal celkem dobře, až na to, že na mně byl těžký a moc nekryje. Ale když jsem šla po hodině znovu do koupelny, tak jsem se lekla, proč mám tak divný odstín obličeje a on ten BB byl na mně oranžový, což mně dost překvapilo, protože zatím jsem s žádným BB nebo mu nevypadala jako pomeranč:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ja som tiez skusala vzorku a to bolo hroznee!! Vazne ta farba bola uplne priserna a nechapem ako sa moze tak dobre predavat. Som rada ze som si ho realne nekupila pretoze by som bola strasne smutna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bože teraz tie bb krémy sú naozaj všade..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja som mala raz v case dospievania tonovany krem z Nivea a tiez mi robil flaky:/

    OdpovedaťOdstrániť