Karty

nedeľa 17. februára 2013

Sensibio AR - Kompaktný make-up

Jednou z noviniek od Biodermy je kompaktný make-up. Je to špeciálny kompaktný make-up vyvinutý     pre citlivú a reaktívnu pleť so sklonom k začervenaniu či pleť s rosaceou. Znižuje začervenanie, zjednocuje pleť a chráni pred UV žiarením. Viac oficiálnych informácií nájdete na stránke Biodermy.

Tento komaktný make-up sa vyrába v dvoch odtieňoch - svetlý (light colour) a tmavý (golden colour).



Veľmi sa mi páči balenie. Ide o kvalitnú, bielu "púdrenku", ktorá sa pohodlne otvára aj zatvára. Po otvorení uvidíte zrkadlo a 10 gramov samotného kompaktého make-upu. Po odklopení "makeupového poschodia" nájdete bielu, na dotyk veľmi príjemnú pórovitú špongiu z kvalitného materiálu. Make-up sa ňou nanáša naozaj dobre. 

Make-up je kvalitný, pevnej, tuhšej - krémovej konzistencie, netvoria sa po ňom šupinky a na pleti vyzerá prirodzene. Dobre sa nanáša, jeho výdrž a krycia schopnosť sú stredné až mierne nadštandardné. K odtieňom - nie je medzi nimi až taký veľký rozdiel ako som čakala. Svetlý (light colour) je dohneda, tmavý (golden colour) skôr mierne dooranžova.  

svetlý - nižšie, tmavý - vyššie
Priznám sa, že farba mojej pokožky je ako môžete aj na fotke vidieť "biela ako stena", takže pre mňa je aj ten svetlý odtieň príliš tmavý. Teda až táká katastrofa to nie je, na umelom osvetlení to vôbec nevidno, ale na dennom áno. Preto ho využijem pravdepodobne až keď sa mierne opálim. Dovtedy maximálne na tieňovanie tváre. 

Odporúčaná cena je 18.59 €. 

3 komentáre:

  1. Moc hezká recenze.
    Jednou bych mohla udělat nějaké černošské líčení s bb krémem nebo s kompaktním makeupem. :D Aspoň by byla sranda.
    Tohle jednoduše Bioderma nevychytala. A závist, že se v létě na pleti opálíš. Já se můžu mazat čím chci a jsem vždy tak akorát spálená. Jediné, co se mi kdy opálilo, byla ramena.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no naposledy som tento kompakt recenzovala aj ja ... a ja ako "snehulienka" si ho ani moc neuzijem :) ale tak skoda, ze nie je aj svetlejsi odtien ... pekne spracovane
    Purpurová Lastovička

    OdpovedaťOdstrániť