Karty

nedeľa 11. mája 2014

Mandľový krém

Dnes mám pre vás článok o ďalšom produkte z internetového obchodu http://www.maxcare.sk/. Konkrétne vám opíšem moje skúsenosti s mandľovým krémom.


Ide o zvláčňujúci mandľový krém s panthenolom, mandľovým olejom a vitamínom E.  Je určený pre každodenné použitie. Neobsahuje parabény ani silikóny. Je určený na telo aj na tvár. Zabalený je v okrúhlej plastovej krabičke. Jeho objem je 200 ml. 



Krém je stredne hustej konzistencie, teda nie je ani príliš riedky, ani príliš hustý. Má veľmi intenzívnu sladkú mandľovú vôňu, ktorú cítiť z pokožky ešte dlho po nanesení. Čo sa týka vyživenia a hydratácie pokožky - v prípade nanesenia na telo mi vyhovovuje, vyživuje dostatočne, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva pokožku hladkú, avšak bez zbytočnej mastnoty. V prípade nanášania na tvár mi príliš nevyhovoval. Neviem prečo, ale na tvári som mala chvíľu po nanesení pocit, že sa musím znova, alebo ešte niečím natrieť a to napriek tomu, že nemám problémy s nadmerne suchou pokožkou. 



zloženie
Tento krém mi bol zaslaný z uvedeného internetového obchodu za účelom recenzie. Musím pochváliť ich slušnú komunikáciu, ale hlavne veľmi rýchle dodanie a bezpečné zabalenie zásielky, za čo majú u mňa jednoznačné plus. 


Akú parfumáciu v prípade krémov preferujete? Máte radi silne parfumované, jemne, alebo absolútne bez vône? A obľubujete sladké, korenené vône, alebo naopak jemné, kvetinové, či neutrálne? Rada si prečítam vaše názory v komentároch :)

2 komentáre:

  1. Super recenzia mam velmi rada ak ked dlho citit krem :) Skvely tip. Urcite sa pozri aj k nam na give away mohla by ta zaujimat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Neobsahuje parabeny a silikony. Ale zato parafinu pozehnane. Mna veru tento krem nezlaka, ale ked niekomu vyhovuje, je to jeho plus.
    Zeby Ropacik? ;)
    A.C.

    OdpovedaťOdstrániť