Karty

nedeľa 10. januára 2016

#Skinbodyguard

Neviem ako vy, ale ja mám počas aktuálnych chladných a sychravých dní často popraskané pery a úplne vysušenú pokožku. Skrátka počasie a kúrenie robia svoje. S týmto mi pomáhajú bojovať produkty od Biodermy z radu Atoderm


Intensive Gel moussant


Tekutý sprchový gél, ktorý je určený na suchú až atopickú pokožku. Je vhodný ako pre dospelých, tak aj pre deti. Má modrú farbu a nie je parfumovaný. Napriek tomu, že je redšej konzistencie sa dobre aplikuje. Je veľmi jemný, pokožku nevysušuje, ani nedráždi, no napriek tomu má dobrú čistiacu schopnosť. 

Gel douche


Ďalší sprchový gél z radu Atoderm mi vyhovuje viac. Narozdiel od Intensive Gel moussant je hustejší a má jemnú, sviežu vôňu, ktorú mám naozaj rada. Pokožku dôkladne čistí, ukľudňuje a zjemňuje. 

Stick lévres hydratant


Tyčinkový balzam na pery, ktorý je ideálny na vonkajšie použitie. Dobre sa nanáša aj v chladnejšom počasí, nie je stuhnutý, ako niektoré balzamy bývajú. Má jemnú, malinovú vôňu. Nanesená vrstva zanecháva "silikónový" pocit a dlho vydrží bez potreby ďalšieho natretia. 

Levres Baume Reparateur


Tento balzam v tube je absolútne skvelý. Nemá žiadnu vôňu, ani príchuť, avšak perfektne poskytuje úľavu pri popraskaných perách. Aj pri silnom popraskaní účinkuje veľmi rýchlo. Ide nepochybne o jeden z najlepších balzamov na pery, aké som zatiaľ vyskúšala. 

V prípade, že Vás zaujímajú ďalšie informácie ohľadom toho, ako sa starať o suchú, či atopickú pokožku v zimnom období, navštívte stránku http://www.bioderma-sk.com/skinbodyguard. Zverejňujú tam na pokračovanie príbeh rodiny Rosemtovcov počas ich cesty do Laponska. Keďže milujem cestovanie, tak netrpezlivo čakám na ďalšie diely. 

4 komentáre: