Karty

nedeľa 10. apríla 2016

Rexona Active Shield

Ak sledujete môj blog dlhšie, isto viete, že ako ochranu pred potením používam antiperspiranty a že mi záleží na ich účinnosti. V dnešnom článku Vám predstavím Rexona Active Shield, ktorý som mala možnosť v uplynulých dňoch otestovať.


Rexona Active Shield je antiperspirant, ktorý je dostupný ako v dámskej, tak aj v pánskej verzii. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu pomáha eliminovať množstvo baktérii, ktorými sú najmä korynobaktérie a stafylokoky. Teto antiperspiranty obsahujú taktiež technológiu využívajúcu princíp postupného uvoľňovania voňavej látky, čo zabezpečuje dlhotrvajúci pocit sviežosti. Obe verzie majú príjemnú jemnú vôňu a sú dostupné vo forme spreja, tuhého a guličkového aplikátora. S efektívnosťou antiperspiračného účinku som spokojná. Sama som zvedavá, či účinky obstoja aj počas horúcich letných dní.

Používate dezodoranty, alebo radšej antiperspiranty? Mali ste už možnosť vyskúšať Rexonu Active Shield? Ak áno, aké sú Vaše skúsenosti? 

2 komentáre:

  1. já mám nejlpeší zkušenosti s Adidas antiperspirantem, všechny rexony co jsem kdy vyzkoušela zanechávaly takový divný povlak, i na oblečení

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som mala Rexonu raz, neviem presne aký druh, ale nebola som veľmi spokojná. Všetky antiperspiranty, ktoré sa dajú nájsť v supermarketoch mi voňajú rovnako. Najlepšiu skúsenosť mám s antiperspirantmi z DMka, čiže Balea. Inak máš krásny blog :) ak si chceš prečítať nejaký článok začínajúcej blogerky, navštiv prosím môj blog a zanechaj komentár s tvojim názorom :) dakujem a prajem pekný deň :)

    OdpovedaťOdstrániť