Karty

streda 24. júla 2013

Avon Mega effects mascara

Túto riasenku som vyhrala v súťaži na blogu http://redblackwhite-nelka.blogspot.sk/. Ide o netradičnú riasenku v inej forme na aké sme bežne zvyknuté. Namiesto klasickej kefky v šrobovacom balení ide o balenie, ktoré mi zavreté pripomína zvýrazňovač.


Kefka má asi 2 cm a ohybnú rukoväť. Jej výhodou je fakt, že sa dá pohodlne nanášať aj do kútikov oka. Skrátka práca je s ňou predcíznejšia ako v prípade bežných riaseniek. Avšak naberá sa na ňu príliš veľa farby a nie je o čo ju otrieť. Pokiaľ máte teda radi prirodzený vzhľad použite niečo iné. Pokiaľ však máte záujem o dramatické a výrazné riasy, ide o produkt určený priamo pre vás. Dajte si však pozor na efekt "muších nôh".  Osobne som však mala po nanesení pocit až ťažkých viečok. Taktiež mi chýbala možnosť riasy "prečesať" krútivým pohybom ako v prípade klasickej riasenky.

A takto to vyzerá v praxi:


8 komentárov:

  1. Absolútne necítim potrebu si ju kupovať ani skúšať ju, ani nie som na takéto niečo dosť šikovná:O Už kedysi Givenchy mi dala zabrať taká tá rotujúca:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čítala som už viacero recenzií na túto riasenku na blogoch a veľmi ma nepresvedčili. Všetky recenzie sú trochu rozpačité. Tá tvoja ma 100% utvrdila v tom, že túto riasenku nepotrebujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Graulujem k výhre :) Pekný efekt teda zanechala ! :O

    GiveAway with Firmoo.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. já osobně asi stejně neodolám a koupím si ji, abych ji mohla vyzkoušet na vlastní kůži (řasy) :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu :)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty si asi prva kto s nou mal pekne mihalnice. Mna moc nelaka pride mi prilis komplikovana :(

    OdpovedaťOdstrániť
  6. no ako sa poznám asi by som sa s ňou zdržovala:) a vadil by mi aj ten pocit ťažkých rias...takže nič pre mňa, ale na fotke tie tvoje riasy nevyzerajú až tak zle, aj keď škoda, že tu nie je aj fotka "pred":)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. vyzerá dobre :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť