Karty

nedeľa 15. marca 2015

Bioderma wellness víkend

Dnes som sa vrátila z perfektnej akcie, ktorou bol Bioderma wellness víkend. Túto udalosť pripravila spoločnosť Bioderma pre slovenské a české blogerky ako poďakovanie za spoluprácu, ako prezentáciu svojich produktov a vzdelávaciu aktivitu v oblasti odličovania, líčenia a starostlivosti o pleť. 
Víkend pre niektoré z nás začal už v piatok večer, kedy sme boli ubytované v bratislavskom hoteli Mercure, kde sme sa príjemne porozprávali a pochutnali si na skvelej večeri. 


V sobotu ráno sa k nám pripojili ďalšie blogerky a spolu sme cestovali do Resortu Maximus v Brne. Tam sme sa pri obede pripojili k českým kolegyniam.

 


Po obede nastal čas na zaujímavú prednášku s dermatologičkou, farmaceutom a s manažérkami Biodermy Luckou a Jankou. Pravidlá správneho odličovania aj líčenia nám prezradila vizážistka celebrít Natália Lackovičová. Dozvedeli sme sa mnoho zaujímavostí. Napríklad to, že každé tri sekundy sa na svete predá jedno balenie micelárnej vody Sensibio. 




 Po prednáške sme si boli oddýchnuť vo wellnesse, po ktorom nasledovala chutná večera.






A po večeri nás už čakala skvelá zábava v podobe Pink Party a bowlingu. 

autor: MyNewBeautyBook
autor: ???



Tento víkend som si veľmi užila a som nesmierne vďačná Bioderme a jej manažérkam za túto skvelú príležitosť, prednášajúcim hosťom za cenné informácie a taktiež zúčastneným dievčatám sa perfektnú zábavu. 

autor: Milan Hruška

Zúčastnené blogerky:

slovenské: 

české: (Zoznam budem priebežne dopĺňať)


P.S. Ak aj vy máte radi Bioderma výrobky, nezabudnite sa zúčastniť GIVEAWAY, kde ich máte šancu vyhrať :)


9 komentárov:

  1. To musela byt opravdu skvela akce, fotky mluvi za vse :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A ty dobroty :)

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty si teda rýchla! Pekne si to spravila, ja snáď stihnem zajtra aj s videom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je skvelé, že sa Bioderma snaží takto spájať slovenské a české blogerky a zoznamovať ich navzájom. Určite sste si to užili, muselo to byť skvelé !
    Pozývam Ťa do mojej GIVEAWAY, v ktorej si môžeš zasúťažiť o kabelku, krásny náhrdelník a laky na nechty :) Nika z Break the Rules

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to je krásná akce a to jídlo, to mě uchvátilo, takových dobrot, mňam, biodermu už mám také ozkoušenou a moc se mi takového akce líbí,je vidět,že jste si to všechny jiste krásně užily.
    Lucka
    changelucylife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No teeeeda ty ses měla jako to prase v žitě! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dúfam, že raz sa mi tiež podarí nadviazať spoluprácu s biodermou :) vyzerá to na úžasnú akciu, vidno, že ste si to užili :)

    OdpovedaťOdstrániť