Karty

štvrtok 7. novembra 2013

Lirene micelárna voda

Pevne verím, že nikomu nemusím pripomínať dôležitosť pravidelného a dôkladného čistenia pleti. Taktiež predokladám, že pojem "micelárna voda" vám nie je cudzí. Ale poďme si osvežiť pamäť. Micely sú malé častice obsahujúce lipofilné aj hydrofilné zložky. To znamená, že sú schopné odstrániť aj v tukoch rozpustné, aj vo vode rozpustné látky. V dnešnej recenzii sa pozrieme na micelárnu vodu od značky Lirene.


Má podnadpis tri v jednom. A teda čistí, odstraňuje make-up a tonizuje. Je vhodná pre všetky typy pleti. Má objem 250 ml a jemnú, sviežu vôňu. Mimoriadne pozitívne na nej hodnotím spôsob uzatvárania a konkrétne ten výrez. Vďaka nemu ju pohodlne otvoríte bez toho, aby ste si vylámali nechty, či museli použiť zuby. Uzáver však drží pevne a preto nie je problém s prípadným prenášaním v batožine. Jej cena je niečo vyše 3 €, čo ju radí medzi lacnejšie micelárne vody. Musím jej však vyčítať jej čiastiacu schopnosť. Na dôkladné odlíčenie je potrebné pomerne veľké množstvo, takže ju spotrebujete veľmi rýchlo. Tiež po nej ostáva mierne lepivý pocit na pleti.V očiach však neštípe, ani nedráždi pleť.

(Produkt som dostala od spoločnosti Lirene za účelom recenzie. Ďakujem za túto príležitosť)

5 komentárov:

  1. Tuhle jsem měla taky, přišla mi fajn, ale micerálka od L´oréal je teď mým miláčkem na kterého má jen Bioderma :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/11/spotrebovano-rijen-2013.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tahle micelárka ke mně kdysi doputovala v nějakém beauty boxu a byla děsná. Maluju se celkem výrazně a udělalo to ze mě akorát Jokera.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Měla jsem ji 2x a byla jsem spokojená. Líčím se o něco výrazněji a v pohodě mi vše odlíčila :)

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zatial okrem Biodermy a Mixy micelarky nevyskusala ziadnu. Teraz vela citam, pozitiva na L´oréal, tak ju zrejme skusim alebo si dokupim zasa Biodermu, ak bude v akcii:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekne si to zhrnula :) Ja mám teraz od Biodermy a vyhovuje mi. Kika

    OdpovedaťOdstrániť