Karty

streda 22. januára 2014

Čím si mažem tvár

 V dnešnej recenzii vám predstavím krém, ktorý aktuálne používam. Je zo stránky http://www.maxcare.sk/. Aby som bola konkrétna, ide o denný krém s kyselinou hyalurónovou a arganovým olejom značky Ryor


     Je určený pre všetky vekové kategórie, zaručuje hydratáciu pleti a redukciu drobných vrások. Obsahuje extrakt z morských rias, ktorý pôsobí na pleť upokojujúco a taktiež arganový olej, ktorý patrí medzi najvzácnejšie oleje používané v kozmetike. Balenie má objem 50 ml a pumpičkový aplikátor, ktorý zabezpečí hygienické nanášanie a zabráni znečisteniu krému prstami. 

     Ako jeho najlepšiu vlastnosť hodnotím jeho vôňu. Tá mi naozaj sadla, je príjemná kvetinová a dávno som nemala niečo, čo by tak dobre voňalo. Používam ho raz denne - ráno po očistení pleti. Má ľahkú konzistenciu a rýchlo sa vstrebáva. Osobne by som ho odporučila na normálnu, alebo zmiešanú pleť. Suchej, ktorá vyžaduje niečo mastnejšie a hutnejšie by asi nestačil. Nemám mu čo vyčítať a preto ho odporúčam. 

    Používate tento krém, alebo ste ho vyskúšali? Aké boli vaše skúsenosti? Podeľte sa o ne v komentároch. 

Produkt mi bol zaslaný zadarmo za účelom recenzie zo stránky http://www.maxcare.sk/, za čo im Ďakujem. Stránka http://www.maxcare.sk/ ma nijak neovplyvňovala, ani nezasahovala do obsahu recenzie.

5 komentárov:

  1. Ráda bych krém zkusila, ale zatím mám zásoby. Od Ryoru používám momentálně matující krém na čelo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krém jsem zkusila a za mě ne. Mám smíšenou pleť, která je hodně dehydrovaná a vůbec mi nepomohl. Za mě vyhozené peníze.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po tomto krémiku som pozerala, ale myslela som si, že bude určený na suchšiu pleť. Keďže ale nie je, po zredukovaní zásob vyskúšam.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento krém mám a strašně mě překvapilo, jak lehký je. Ideální pro smíšenou pleť. Pro zralou to chce něco výživnějšího !

    OdpovedaťOdstrániť